Ultimate magazine theme for WordPress.

DOCUMENT! Ofițer de poliție de la Huedin, acuzat de VIOLARE de DOMICILIU. Ar fi intrat în curtea unui om și l-ar fi agresat

1 2.908

Răzvan Pașca, ofițer de poliție în cadrul Compartimentului Rutier Huedin, are calitatea procesuală de suspect, într-un dosar penal aflat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, în ancheta proprie a procurorului Adrian Drăgan. Magistratul procuror este singurul la Huedin care poate ancheta polițiști. El nu pare să tolereze vreo abatere a oamenilor legii. Pașca este acuzat de violare de domiciliu și agresiune. Acesta ar fi intrat pe proprietatea unui bărbat din Vânători, comuna Ciucea, și ar fi refuzat să părăsească incinta, ba mai mult l-ar fi agresat fizic pe acesta. Polițistul a absolvit în 2013 Școala de Agenți de Poliție Cluj-Napoca și a fost șef de promoție. Ulterior, Pașca a trecut în corpul ofițerilor.

În septembrie, susține Marin Tripon, bărbatul care l-a denunțat pe ofițerul de poliție, se întorcea spre casă. După ce a ajuns în localitatea Vânători, acesta s-a trezit în curte cu polițistul Pașca și o altă tânără – agent de poliție.

Citește și … Ofițerul de poliție Răzvan Pașca a scăpat de acuzația de violare de domiciliu. Procurorul a cerut renunțare la UP, judecătorul a clasat

„Mă întorceam de la Huedin. La volan nu eram eu, ci o altă persoană. Pe drum nu am văzut nici eu și nici cel de la volan un polițist sau un echipaj de poliție. Cu toate acestea, la puțin timp după ce am ajuns acasă, în curtea mea a apărut polițistul Pașca și mi-a cerut să mă legitimez. Am întrebat că pentru ce trebuie să mă legitimez. A zis că face control. I-am zis că la mine în curte nu face el control fără mandat și l-am invitat de mai multe ori să părăsească proprietatea, la fel și soția mea i-a cerut același lucru. Să discute cu noi de la poartă”, spune Marin Tripon pentru INFO Huedin.

Văzând că polițistul refuză să părăsească proprietatea, Marin Tripon a decis să-i dea polițistului cartea de identitate. Nu se gândea că lucrurile vor degenera.

„Buletinul era în casă. Când am dat să intru pentru a-l aduce afară, m-a prins de gât și m-a bruscat. Se vede pe camerele de supraveghere totul. Imaginile sunt la dosar. Mi-am luat avocat și aștept să se facă dreptate. Așa ceva nu este posibil, să vină și să îți intre în casă oricine”, mai spune Marin Tripon.

Marin Tripon întărește ideea că nu a văzut polițiști pe traseul de la Huedin până în Vânători.

Răzvan Pașca, cel mai probabil, a crezut că Marin Tripon se afla la volanul autoturismului și a pornit pe urmele acestuia.

Contactat de INFO Huedin, Răzvan Pașca nu a dorit să comenteze incidentul. Nici prin Biroul de presă al IPJ Cluj nu a dorit să formuleze un punct de vedere pentru acuzațiile ce i se aduc.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au confirmat, printr-un document, că Răzvan Pașca are calitatea de suspect în dosarul penal care vizează o faptă de violare de domiciliu.

Citește și … Ofițerul de poliție Răzvan Pașca a scăpat de acuzația de violare de domiciliu. Procurorul a cerut renunțare la UP, judecătorul a clasat

Dacă va fi găsit vinovat, Răzvan Pașca riscă până la 3 ani de închisoare sau amendă.

1 Comentariu
  1. […] Citește și … DOCUMENT! Ofițer de poliție de la Huedin, acuzat de VIOLARE de DOMICILIU. Ar fi intrat în curtea … […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.