Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Directorul APIA Cluj, dispărut pe lacul Beliș

0 276
În cursul serii de sâmbătă, 21 iulie, a fost primit un apel pe numărul unic de urgență 112, imediat după ora 22.00, care anunța faptul că o barcă care se învârte în cerc pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele, în apropierea barajului. Bărbatul care este dat dispărut se numește Adrian Zaharia și este director al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj. 
Au fost demarate căutări pe luciul apei cu o barcă din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, una a serviciului Salvamont-Salvaspeo și alte două bărci civile. Din păcate căutările au fost fără rezultat până la orele 24.00, când s-au încetat temporar căutările.
În cursul dimineții, în jurul orei 6.30, un echipaj de scafandri al ISU Arad a ajuns la lacul Beliş-Fântânele pentru a relua căutările. Ei sunt sprijiniți de două bărci, dintre care una dotată cu sonar pentru căutări, și un echipaj SMURD de prim-ajutor din cadrul ISU Cluj.
Echipe de salvare din cadrul Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo sunt în drum spre locul incidentului în vederea reluări căutărilor, precum şi un echipaj de polițiști.

UPDATE – 20:00

Adrian Zaharia se afla la cabana lui, alături de alte persoane. De aproape 24 de ore, directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj este căutat pe Lacul Beliș. Între timp, au apărut și primele informații despre modul în care bărbatul de 40 de ani a căzut din ambarcațiune. Adrian Zaharia ieșise cu barca pe lac, de unul singur, după ce consumase alcool cu mai mulți prieteni. În urma unor manevre făcute pe apă, barca în care se afla șeful APIA ar fi izbit o altă ambarcațiune aflată în apropierea malului. În urma impactului, Adrian Zaharia s-ar fi dezechilibrat și a căzut în apă, susțin martorii. Anchetatorii, în schimb, nu elimină nicio pistă, nici măcar cea a suicidului. Directorul APIA avea un dosar deschis la DNA, iar Curtea de Conturi descoperise nereguli în instituția condusă de el.

Citește și …
Căutările directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia, OPRITE definitiv

Citește și …
FOTO – Directorul APIA Cluj, căutat în continuare în Lacul Beliș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.