Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum se circulă pe drumurile județene din Cluj în 7 decembrie

0 120

Consiliul Judeţean Cluj informează cetăţenii şi participanţii la trafic că, în cursul dimineţii de joi, 7 decembrie, la ora 8.00, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşura normal, neexistând drumuri judeţene închise sau blocate circulaţiei rutiere.

PSD NEGRENI

Deşi cantitatea de precipitaţii sub formă de ninsoare a fost scăzută comparativ cu cea din zilele precedente, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 (zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej) cu 31 utilaje şi a fost folosită o cantitate de 425 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi gheţuşului, inclusiv sare.

PSD POIENI

Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează pe un singur drum judeţean cu un utilaj.
De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 (zona Turda) în cursul zilei de ieri s-a acţionat pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene (5 intervenţii şi o revizie) cu 5 utilaje şi a fost folosită o cantitate de 95 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Pe acest Lot, la această oră, se intervine pe un singur drum judeţean cu un utilaj.

PSD MĂRGĂU

De asemenea, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.