Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum se circulă pe drumurile județene din Cluj în 21 decembrie

0 117

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 21 decembrie, pe raza județului Cluj circulația se desfășoară normal.

În condiţiile în care precipitaţiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scăzute, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 20 decembrie, s-a intervenit cu 6 utilaje pe nu mai puțin de 14 drumuri sau sectoare de drumuri județene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej. În acest context, pentru combaterea poleiului și a ghețușului a fost folosită o cantitate de 15 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acţionează cu 21 de utilaje, pe 34 de drumuri judeţene.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 -zona Turda, în cursul zilei de miercuri, 20 decembrie, s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, fiind folosită o cantitate de 35 de tone de material antiderapant. La această oră se acţionează pe 8 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene.

În același timp, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.