Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum se circulă pe drumurile județene din Cluj în 16 ianuarie

0 118

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de marţi, 16 ianuarie, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii specifice de iarnă.

PSD NEGRENI

În contextul în care în ultimele 24 de ore temperaturile înregistrate s-au situat sub nivelul de zero grade Celsius, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de ieri, luni, 15 ianuarie, s-a intervenit pe nu mai puțin de 24 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 – zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 13 utilaje, fiind folosită pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului o cantitate de 90 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează pe 8 drumuri judeţene, cu 5 utilaje.

PSD POIENI

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 – zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 4 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje, fiind folosită o cantitate de 75 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. La această oră, pe raza Lotului 2 se acţionează pe 6 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.

PSD MĂRGĂU

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.