Ultimate magazine theme for WordPress.

Cristian Matiș, șeful Postului de Poliție Călățele, NU a știut de paranghelie deși avea OBLIGAȚIA

1 2.917

Șeful Postului de Poliție Călățele, Cristian Matiș, pătează imaginea Poliției Huedin. Deși este șef de post în comună de mulți ani, polițistul nu a știut de organizarea evenimentului de amploare, de luni seara, când zeci de rromi au ocupat DN1 R. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj susțin că se efectuează cercetări.

Este obligația morală și profesională a fiecărui polițist să-și cunoască situația operativă, să știe tot ce mișcă într-o comună.

Faptul că agentul Matiș nu a știut de organizarea unui astfel de eveniment denotă pe deoparte superficialitate, iar pe de alta lipsă de autoritate. În situația în care se știa de eveniment, la fel ca în alte multe situații, la Călățele era preventiv un echipaj de poliție.

INFO Huedin a publicat clipul cu DN1 R blocat la ora 22:56, iar patrula de poliție a ajuns la nunta organizată de rromi la ora 23:30.

Reamintim că o nuntă a fost organizată luni seara în Călățele, iar petrecăreții au ocupat drumul național 1R, sfidând orice lege și regulă a bunului simț.

„În cursul nopții, în baza informațiilor obținute, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au deplasat în localitatea menționată, pentru verificarea tuturor aspectelor, precum și a legalității evenimentului aflat în desfășurare. La sosirea echipajelor de poliție, persoanele din imaginile apărute în spațiul public nu se aflau la respectiva locație. Polițiștii desfășoară în continuare activități specifice, pentru identificarea persoanelor implicate, precum și pentru luarea măsurilor legale în cauză”, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și … Organizatorul parangheliei de la Călățele și 15 invitați au primit amenzi

Citește și… VIDEO – Paranghelie pe DN1 R, la Călățele. Țiganii au ocupat șoseaua și au dirijat traficul

1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Burtosul tāia pādurea , de aia n-a stiut

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.