Ultimate magazine theme for WordPress.

Credit doar cu buletinul fără adeverință salariu: 5 moduri de a-l obține

0 148
Conținut oferit de: creditdoctor.ro.

Un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu este o formă negarantată de datorie care vă permite să acoperiți mai multe tipuri de cheltuieli. Se pot solicita garanții și poate fi obtinut rapid. Vestea bună este că puteți profita de puterea completă a unei garanții pentru a obține o linie de credit bună. Există, totuși, câteva modalități de a obține un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu.

  1. Furnizarea unei dovezi alternative de venit

Nu puteți obține adeverinte de salariu dacă nu aveti un serviciu stabil sau sunteti persoana fizica autorizata. Într-un astfel de caz, una dintre cele mai ușoare modalități de a obține un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu este de a oferi creditorului o dovadă alternativă de venit. Acestea pot include documente precum un extras de cont bancar sau un act de proprietate inchiriata.

Aceste documente asigură creditorul că aveți un venit constant. 

  1. Un scor de credit bun

Un scor de credit bun arată că menții o situatie financiara disciplinată și plătești toate datoriile la timp. Îi spune creditorului dvs. că veti fi disciplinat în plata ratelor pentru împrumutul contractat. Un punctaj bun dă încredere creditorului, care apoi îți aprobă un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. 

  1. Relații bune cu banca

Dacă ați construit o relație puternică cu banca dvs., nu vi se va cere să furnizați niciun document pentru solicitarea unui credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. O relatie puternica cu banca se construieste daca ai deja un cont (de economii sau curent) la banca.

În plus, dacă ai luat și un împrumut de la bancă sau ai deținut un card de credit și ai plătit ratele la timp, ai un istoric bun de credit la bancă. Într-un astfel de caz, banca vă va aproba împrumutul personal fără adeverinta de salariu.

  1. Oferiți un bun ca si garantie

Chiar dacă un împrumut personal nu necesită garanții, puteți oferi un bun drept garanție. Aceste active pot fi orice investiții de mare valoare. Dacă creditorul aprobă, puteți obține rapid un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu și un extras de cont.

Asigurați-vă, totuși, că vă plătiți ratele în mod constant. Întârzierea plății și neîndeplinirea obligației de plată ar putea forța banca să vă sechestreze bunul.

  1. Aplicarea împreună cu un alt solicitant cu un venit constant

De asemenea, puteți solicita un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu impreuna cu cineva care este persoană fizică salariată și are un venit constant. Venitul constant al co-solicitantului dvs. va echilibra solvabilitatea creditorului, iar cererea dvs. de împrumut va fi aprobată.

Înainte de a aplica pentru un împrumut personal, asigurați-vă că faceți toate cercetările de la capăt. De asemenea, asigurați-vă că mențineți întotdeauna un scor de credit bun și că vă plătiți toate ratele la timp. Ambele practici pot sa va dea niste avantaje mai mult decat importante și va pot ajuta atunci când aveti nevoie de un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu. Nu va bazati doar pe noroc, ci pe informatii actuale si corecte!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.