Ultimate magazine theme for WordPress.

Cosmin Puriș, trimis în judecată la Huedin pentru 7 infracțiuni de conducere fără permis și 1 de refuz de recoltare. Pentru ce alte infracțiuni este judecat în prezent

0 3.724

Controversatul Cosmin Puriș, din Sâncraiu, a fost trimis în judecată la Huedin pentru comiterea a 7 infracțiuni de conducere fără permis și una de refuz de recoltare mostre biologice de sânge. Dosarul a trecut de camera preliminară în data de 3 iulie 2023. Individul este judecat și pentru alte fapte la Huedin, la Cluj-Napoca și Arad. În total, în prezent, Cosmin Puriș este judecat pentru 14 infracțiuni.

AVOCAT

Începând din martie 2021 și până în octombrie 2022, Cosmin Puriș, cu dreptul de a conduce suspendat, a fost prins de 7 ori în zona Huedin. La una dintre opriri, etilotestul a arătat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Puriș a refuzat să meargă la sânge, astfel că a fost acuzat de refuz de recoltare de mostre biologice de sânge. Pentru aceste 8 infracțiuni, Cosmin Puriș a fost trimis în judecată în 3 iulie 2023, la Judecătoria Huedin.

ALESIA

„…judecătorul va constata competenţa instanţei, legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor, întrucât au fost respectate dispoziţiile legale în vigoare la data administrării acestora, precum şi legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. Totodată, va dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Puriș Cosmin Ciprian”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin.

INFRACȚIUNILE LUI PURIȘ

Cosmin Puriș este în control judiciar, după o lungă perioadă de arest preventiv la Arad. Fără permis de conducere, în septembrie 2022, el a încercat să treacă vama în Ungaria cu 10 migranți ascunși într-o remorcă. Puriș a fost sprijinit de Dumitru Cornel Bodea. Ambii sunt judecați în prezent de Tribunalul Arad pentru trafic de migranți.

Lista infracțiunilor pentru care Puriș este judecat în prezent:

Huedin:

  • 7 conduceri fără permis de conducere;
  • 1 refuz recoltare mostre biologice de sânge;
  • 1 furt calificat;
  • 1 amenințare;
  • 1 furt.

Cluj-Napoca:

  • 1 conducere fără permis de conducere.

Arad:

  • 1 traficul de migranți;
  • 1 conducere fără permis de conducere.

TOTAL infracțiuni care se judecă în prezent: 14.

Pentru mai multe știri despre Cosmin Puriș, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.