Ultimate magazine theme for WordPress.

Contour Plus Elite – glucometru de care ai nevoie acasă pentru a-ţi monitoriza corect glicemia

0 130
Conținut oferit de: 
onlinefarmacia.ro.

Monitorizarea glicemiei acasă cu glucometrul Contour Plus Elite asigură pacienţilor diabetici un control glicemic îmbunătăţit, alerte sonore şi funcţia smartLIGHT® pentru a înţelege mai uşor semnificaţia valorilor glicemiei. Butoanele de cauciuc mari şi ușor de utilizat, precum şi ecranul cu scris mare, oferă o experienţă confortabilă şi uşoară pentru pacienţi.

AVOCAT

Motivele pentru care ai putea avea nevoie de un glucometru

Au nevoie de glucometre cei care suferă de diabet, dar şi cei care au în familie cazuri de diabet şi prezintă riscuri crescute pentru aceasta afecţiune. Un glucometru este un dispozitiv utilizat pentru a măsura nivelul de zahăr din sânge. Dacă ai diabet, este important să monitorizezi nivelul de zahăr din sânge pentru a te asigura că rămâne în limitele normale. 

Un glucometru poate fi o soluție convenabilă pentru a-ţi menține nivelul de zahăr din sânge sub control. Acest lucru te poate ajuta să eviţi complicațiile diabetului și să îţi menţii starea de sănătate. De asemenea, dacă eşti prediabetic, un glucometru te poate ajuta să monitorizezi nivelul de zahăr din sânge pentru a te asigura că nu te îndrepţi spre diabet.  

Funcţiile glucometrului Contour Plus Elite

Pe lângă faptul că este versatil şi uşor de utilizat, glucometrul Contour Plus Elite are memoria de 800 măsurători, valori medii pe glucometru, intervaluri tinta personalizate şi nu are nevoie de configurare inițială. În plus, recoltarea Second-Chance® (a doua șansă) oferă pacienţilor 60 de secunde pentru a aplica mai mult sânge la aceeaşi bandeletă dacă prima probă de sânge nu a fost suficientă, ceea ce poate ajuta la economisirea bandeletelor și evitarea înțepăturilor suplimentare. Acest glucometru fiabil oferă pacienţilor diabetici o monitorizare precisă şi uşoară a glicemiei acasă şi nu ar trebui să le lipsească.

Glucometru Contour Plus Elite – beneficii

Glucometru Contour Plus Elite oferă pacienților un control mai bun al glicemiei, precizie și comoditate. Datorită funcţiilor  smartLIGHT®, Recoltarea Second-Chance® și a ecranului cu numărătoare inversă, controlul glicemic este considerabil îmbunătăţit. De asemenea, se economisesc bandelete de testare și pacienţii au o experiență de testare ușoară și confortabilă.

Are capacitatea de a măsura concentrația glucozei în sânge în doar câteva secunde, cu un rezultat precis și aproape de realitate. Spre deosebire de alte glucometre, acesta nu necesită coduri sau calibrare, are o interfață intuitivă și ușor de înțeles şi un ecran LCD mare și luminos, care oferă informații detaliate despre rezultatul măsurătorii. 

Poate fi folosit pentru a vedea graficul concentrației de glucoză în sânge de-a lungul timpului și pentru a compara nivelurile de glucoză înainte și după mese. Acest lucru poate ajuta la înțelegerea modului în care dieta și medicamentele afectează nivelurile de glucoză. În plus, Glucometru Contour Plus Elite este un dispozitiv de calitate superioară, aşa că poţi fi sigur că va funcționa bine pe o perioadă lungă de timp. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.