Ultimate magazine theme for WordPress.

Conflict închis între părinții unor elevi de la „O. Goga” Huedin și profesorul Alb

0 2.406

Conflictul dintre părinții unor elevi ai Liceului „Octavian Goga” Huedin și profesorul de matematică, Nicolae Alb, a fost închis. S-a întâmplat asta, zilele trecute, după ce un inspector din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Cluj a ajuns la Huedin.

Părinții unor elevi arătau că profesorul Nicolae Alb este prea exigent, în condițiile în care copiii sunt la o instituție de învățământ cu profil uman. Din această cauză, spun părinții, 7 elevi au rămas corigenți. O petiție semnată de 16 din 29 de părinți a fost trimisă către ISJ Cluj.

În urma discuțiilor avute cu reprezentantul ISJ Cluj, părinții au fost mulțumiți de soluția identificată.

„A fost un inspector școlar la liceu și s-a rezolvat ceva. Măcar am putut discuta omenește că altfel nu rezolvam nimic fără intervenția presei, încă odată mii de mulțumiri”, a transmis unul dintre părinți.

Amalia Gurzău – purt. cuv. ISJ Cluj

Amalia Gurzău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, admite că a existat o tensiune între părinți și profesorul Alb.

Apăsați PLAY pentru a asculta intervenția purtătorului de cuvânt al ISJ Cluj.

prin telefon: Amalia Gurzău – purt. cuv. ISJ Cluj

Horea Matiș, directorul Liceului „Octavian Goga” Huedin, susține la rândul său că situația conflictuală este închisă.

„Mă bucur că problema a fost discutată cu toate părțile implicate și totodată a fost rezolvată. În calitate de director voi urmări în continuare evoluția lucrurilor. Pot să vă asigur că nu vor exista repercursiuni asupra elevilor”, a spus Horea Dorin Matiș.

La întâlnirea dintre părinți, inspectorul școlar și directorul liceului, profesorul Nicolae Alb ar fi spus că îndeplinește condițiile de pensionare și ia în calcul pensionarea în acest an.

Pentru a citi cum a început conflictul, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.