Ultimate magazine theme for WordPress.

Concurs de frumusețe și putere, sâmbătă. Pasionații de cai din toată România își dau întâlnire la Negreni. Tombolă și premii

0 1.219

Pasionații de cai din toată România își dau întâlnire, sâmbătă, 9 iulie, la Festivalul Ecvestru Negreni – Cluj. Evenimentul este la prima ediție, iar organizatorii se așteaptă la o mulțime de spectatori. Probele la care caii vor fi supuși, dar și expoziția de frumusețe cabalină sunt magnet pentru cei mici și nu numai. Puteți petrece o zi perfectă în natură, cu tot ce este nevoie, și asta pentru că organizatorii s-au gândit la confortul tuturor participanților, fie că vorbim de spectatori, cabaline ori proprietarii acestora. INTRAREA ESTE LIBERĂ, fără nicio taxă.

Evenimentul începe la ora 10:00, sâmbătă. Aproximativ 100 de cai din toată țara vor ajunge la Negreni. Festivalul va avea trei probe unde superbele exemplare vor putea fi admirate.

FRUMUSEȚE ȘI PUTERE

Prima probă va fi de frumusețe. Cabalinele vor fi expuse de către proprietari, iar un juriu va decide care este exemplarul cel mai frumos. La proba de frumusețe sunt așteptați aproximativ 50 de căluți.

A doua probă este de simplu forță. În cadrul acestei probe, aproximativ 35 de cai vor trebui să tragă, fiecare, câte o bucată de lemn pentru a-și demonstra puterea. Evident, cel mai puternic din această categorie va fi desemnat câștigător.

Cea de-a treia probă este de dublu forță. În cadrul acestei probe, aproximativ 20 de perechi, adică 40 de cai, trebuie să tragă mai mulți bușteni. Ca la simplu, câștigători vor fi desemnați căluții cu cea mai mare putere.

TOMBOLĂ, PREMII ȘI TIMP DE CALITATE ÎN NATURĂ

Caii premiați în cele trei categorii vor primi diplome, cupe și alte premii.

Concurenții și spectatorii pot participa la tombola pregătită de organizatori. Câștigătorul tombolei va fi desemnat prin tragere la sorți, iar acesta va pleca acasă că un căluț ponei, o femelă mai exact.

Festivalul Ecvestru Negreni – Cluj se desfășoară pe locul tradiționalului târg de la Negreni. În zonă există locuri de parcare, astfel că accesul va fi destul de ușor.

Unde nu mai pui că la eveniment găsești mâncare proaspătă și delicioasă, apă, sucuri, cocktailuri, limonadă, bere și tot ce este nevoie pentru o sâmbătă perfectă în natură.

Ziua următoare după festival, adică duminică, la Mărișel, are loc sărbătoarea de la Crucea Iancului, unde mii de participanți sunt așteptați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.