Ultimate magazine theme for WordPress.

Codoban Gheorghe-Dan, candidat la Primăria Negreni din partea Partidului Mișcarea Populară

0 614

PMP Cluj intră în lupta pentru Primăria Negreni alături de Gheorghe-Dan Codoban. Candidatul Codoban Gheorghe-Dan își propune continuarea și finalizarea proiectelor aflate în derulare pe raza comunei precum rețeaua de apă canal în comună, finalizarea sălii de sport din Negreni și asfaltarea drumului comunal care leagă satele Negreni și Bucea.

Pentru a îmbunătăți accesul locuitorilor comunei Negreni la serviciile Primăriei, Codoban Georghe propune digitalizarea activității Primăriei. Astfel, localnicii vor avea posibilitatea achitării taxelor și impozitelor online. Mai mult, se va introduce și un ATM în satul Bucea și în alte locații.

Candidatul PMP își propune transparentizarea activității Consiliului Local și a Primăriei prin transmiterea în mediu online a ședințelor de Consiliu Local astfel încât locuitorii să poată urmări desfășurarea acțiunilor aleșilor locali și votarea proiectelor importante pentru comună.

În ceea ce privește siguranța cetățeanului și a proprietății, Codoban intenționează să introducă un sistem de supraveghere video a domeniului public și administrația locală să colaboreze cu poliția în vederea identificării focarelor infracționale pe raza comunei Negreni. Totodată, se vor acorda facilități cetățenilor care locuiesc în zone izolate ale comunei. Persoanele în vârstă care locuiesc singure vor putea accesa un număr de telefon prin care să apeleze atunci când sunt în dificultate sau nu își pot procura cele necesare.

Pentru comunitatea tânără din comună, candidatul PMP dorește o colaborare cu conducerea Școlii Gimnaziale Negreni în vederea sporirii siguranței în școală și în microbuzul școlar. Se vor acorda burse elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură și sprijin financiar elevilor olimpici la faza națională și internațională. Profesorii care pregătesc elevii olimpici vor primi facilități și sprijin pentru a se ocupa de elevi.

Pe plan cultural, Codoban își propune reorganizarea desfășurării Târgului de la Negreni; în cadrul târgului, rezervarea locurilor pentru comercianți va putea fi achitată și online și se vor amenaja intrări și ieșiri astfel încât să se evite blocajele pe DN1. Participanții la târg se vor putea bucura de un spațiu de parcare special amenajat.

Pentru renumele comunei Negreni, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primărie va sprijini organizarea de activități culturale și artistice locale prin care să fie promovate tradițiile locale.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Negreni au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care Codoban Gheorghe-Dan dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Negreni. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.