Ultimate magazine theme for WordPress.

Cocalarul cu BMW, amendă maximă de la Poliția Locală Huedin pentru drifturile din Parcul Tineretului

0 82

Poliția Locală Huedin l-a sancționat cu amenda maximă pe tânărul care duminică după-masă a făcut drifturi cu autoturismul în Parcul Tineretului. Situația le-a fost semnalată autorităților de către INFO Huedin. Poliția Locală Huedin s-a mobilizat și în numai câteva ore de la incident l-a sancționat pe autor.

1.000 de lei, atât îl costă distracția pe tânărul care a găsit de cuviință să folosească Parcul Tineretului pe post de poligon de drifturi. Sancțiunea primită de tânăr este cea maximă. Primăria Huedin vrea să atragă atenția că spațiul public este al tuturor și trebuie respectat.

„S-a creat un precedent. Oamenii trebuie să înțeleagă că spațiul public este al nostru, al tuturor. Asta nu înseamnă că fiecare facem ce vrem. Faptele antisociale sunt și vor fi sancționate drastic. E cazul să învățăm să respectăm bunul public. Trebuie să realizăm că dacă distrugem ceva din bunul public tot din banii noștri trebuie reparat. Îi îndemnăm pe oameni să se îndrepte cu încredere către Poliția Locală, cu sesizări care vizează faptele antisociale din orașul nostru, la numerele de telefon 0264351431, 0759042958, 0759042959”, spune Gheorghe Călătan, șeful Poliției Locale Huedin.

INFO Huedin le cere oamenilor să filmeze în continuare tot ce înseamnă comportament neadecvat. Ne puteți trimite imagini pe Facebook – INFO Huedin, prin mesaj privat, păstrăm confidențialitatea.

Citește și …
VIDEO – Un cocalar face drifturi în Parcul Tineretului. Îl recunoașteți?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.