Ultimate magazine theme for WordPress.

Clubul Sportiv Sănătatea Huedin organizează, în fiecare sâmbătă, workshop gratuit pentru copii. Începând din data de 06.07.2024!

0 589

Clubul Sportiv Sănătatea Huedin și Academia de Tenis Dr. Rochlitz Ioan deschid porțile pentru toți tinerii entuziaști să exploreze lumea tenisului.

AVOCAT

În fiecare sâmbătă, copiii și adolescenții cu vârste între 7 și 18 ani sunt invitați să participe la sesiuni de tenis gratuite, concepute pentru a introduce noțiuni de bază și a dezvolta abilități importante pentru acest sport.

ALESIA

Evenimentul se va desfășura pe terenurile de tenis situate în spatele la Policlinicii începând de la ora 10:00 până la ora 13:00.

Programul fiecărei sâmbete include o parte teoretică, în care participanții vor învăța regulile fundamentale ale tenisului și importanța echipamentului adecvat, urmat de practică pe teren unde vor putea să exerseze lovituri sub îndrumarea instructorilor. Scopul acestor întâlniri este de a promova un stil de viață activ și sănătos, într-un mediu distractiv și educativ.

La finalul fiecărei sesiuni, participanții vor primi diplome de participare pentru a recunoaște progresul și entuziasmul lor. De asemenea, părinții sunt încurajați să asiste și să sprijine tinerii sportivi pe parcursul evenimentelor.

Evenimentul include:

⁃ suc sau apă

⁃ rachetă de tenis și mingi

⁃ diploma de participare

Detalii de contact pentru înscrieri și întrebări:

Bogdan Andras, telefon: 0750.477.747 (disponibil până la ora 22:00).

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați comunității noastre de tineri tenismeni, unde pasiunea și sportul se întâlnesc în fiecare sâmbătă!

Pagina de facebook academie: https://www.facebook.com/tenishuedin

Sponsori: Clubul Sportiv Sanatatea Huedin, SC Bicar Import Export SRL, HITE Romania, INFO Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.