Ultimate magazine theme for WordPress.

Clanul Bambucea, săltat de mascați! Cine sunt persoanele duse la audieri și care sunt acuzațiile

0 703

În dimineaţa zilei de 22 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară la domiciliile a cinci persoane de pe strada Fildului din Huedin, bănuite a fi implicate în comiterea infracţiunilor de înşelăciune, furt, furt calificat, ameninţare şi conducere fără permis în dauna mai multor persoane din mai multe judeţe din ţară. Andrei Ionuț Marincaș, Sorin Marincaș, Luluț Bomboce Marincaș, Ileana Marincaș și Constantin Lingurar au fost luați de mascați și duși la audieri. Despre aceștia este cunoscut faptul că ar face parte din clanul Bambucea din Huedin.

În fapt aceştia ar fi traficat autoturisme achiziţionate în sistem leasing din Marea Britanie, iar după ce intrau în posesia autoturismelor nu ar mai fi achitat ratele, vindeau autoturismele sau le ofereau la schimb cu altele, unor terţe persoane.

De asemenea, cele 5 persoane ar fi sustras mai multe autoturisme despre care au luat la cunoştinţă cu ocazia efectuării schimburilor de autoturisme atât în judeţul Cluj cât şi în alte judeţe din ţară.

Pe parcursul cercetărilor efectuate poliţiştii au reuşit recuperarea a şase autoturisme cu o valoare de piaţă de aproximativ 150.000 de euro, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor cercetate în cauză.

Surse din anchetă declară pentru INFO Huedin că alte opt autoturisme trebuie recuperate, după ce membrii clanului le-au înstrăinat.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale în vederea continuării cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.