Ultimate magazine theme for WordPress.

CJ Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul județean 103H Bologa – Săcuieu

0 209

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de așternere a covorului asfaltic executate pe drumul județean 103H Bologa – Săcuieu.

În ansamblu, lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 12,25 kilometri, cuprins între km 0+000 și km 12+250. Din cei 12,25 km, sectorul în lungime de cca. 9 kilometri cuprins între km 3+300 și km 12+250 a fost complet asfaltat.

În contextul finalizării lucrărilor de asfaltare, de pe acest sector de drum au fost extrase carote, de către un laborator specializat, în vederea verificării calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia.

Pentru completa finalizare a lucrărilor de întreținere în perioada imediat următoare vor mai fi executate o serie de operațiuni constând în realizarea de acostamente, de șanțuri și de timpane, înlocuirea și montarea de podețe la drumurile laterale, amenajarea drumurilor laterale, curățarea șanțurilor betonate, montarea de parapeți, ridicarea la cote a căminelor carosabile existente, defrișări, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.