Ultimate magazine theme for WordPress.

Cine sunt candidații pentru ocuparea funcției de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin

0 196

Secția 8 Poliție Rurală Huedin este în căutare de șef nou. Vorbim strict de Secția 8, cea care coordonează posturile de poliție rurală din zona Huedin. La Poliția orașului Huedin rămâne în continuare Cornel Crișan, care a fost numit de șeful IPJ Cluj. În data de 26 iulie va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin, iar în competiție s-au înscris trei ofițeri. Potrivit surselor noastre, pentru că IPJ Cluj tace, dintre cei trei ofițeri vor participa la concurs doar Alin Marc, de loc din Huedin, și Ioan Coldea, din Cluj-Napoca. Alexandru Balint, cel de-al treilea înscris, ar fi fost retras de la concurs după ce a fost sancționat disciplinar. În ultimii ani, Secția 8 Poliție Rurală Huedin s-a confruntat cu crize interne din cauza comportamentului personalului, iar șeful, Cornel Crișan, nu părea că se implică suficient în medierea conflictelor interne dintre subalterni. Astăzi vă spunem cine sunt cei doi pretendenți la funcția de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

Citește și …
Alin Marc este noul șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Ce avere are ofițerul

Am solicitat în această dimineață Inspectoratului de Poliție Județean Cluj să ne comunice numele ofițerilor de poliție înscriși și admiși la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Totodată, am cerut să ni se comunice ce rezultate excepționale au avut candidații. Răspunsul, venit extrem de repede, a fost surprinzător dacă nu halucinant. În viziunea IPJ Cluj, performanțele polițiștilor plătiți din bani publici, din banii noștri, nu ar fi publice și nu ar fi de interes public.

„Datele solicitate de dumneavoastră nu intră în sfera informațiilor de interes public, conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, intrând sub incidența prevederilor legale referitoare la datele cu caracter personal, a căror prelucrare este permisă în condiții expres prevăzute”, se arată într-un răspuns trimis de Biroul de presă al IPJ Cluj către INFO Huedin.

Având în vedere răspunsul primit de la IPJ Cluj, considerăm că interesul public este foarte justificat pentru populație, mai ales că este vorba despre Secția 8 Poliție Rurală Huedin. Vorbim de o secție de poliție implicată în multiple scandaluri, poate cele mai multe din județul Cluj. Pe cale de consecință, vă prezentăm informațiile obținute pe surse.

Primul candidat, Ioan Coldea

Despre Coldea, agenții de la Huedin nu știu mai nimic, dar nici despre realizările acestuia. Ofițerul de poliție locuiește în Cluj-Napoca. Ce știu polițiștii de la Huedin despre Coldea este că lucrează la Secția 4 Poliție Cluj-Napoca, iar porecla lui ar fi „umerașul”. Nu vom intra în detalii legate de porecla ofițerului.

Posibil ca ofițerul să aibă activități și rezultate remarcabile, însă necunoscute de colegii lui de la Huedin. Nici IPJ Cluj nu a dorit să facă publice realizările lui Coldea. De altfel, agenții din zona Huedin, cu care am vorbit, nu îl agrează pe Coldea. După cum ați văzut în răspunsul primit de la IPJ Cluj, informațiile despre performanțele ofițerului Coldea nu ar fi de interes public.

În lipsa altor informații, cam atât despre Coldea.

Al doilea candidat, Alin Marc

Despre Alin Marc vom avea o descriere mai largă, dat fiind faptul că este cunoscut în Huedin și se bucură de o reputație relativ bună. Alin Marc este de loc din Huedin. Ofițerul are și el o poreclă în rândul colegilor, respectiv „muta”. Nici aici nu vom intra în detalii legate de porecla ofițerului. Avantajul lui cel mare este că știe zona foarte bine, dar și oamenii. Este un polițist judiciarist care a avut de rezolvat dosare grele, printre care și furtul de 80.000 de euro din casa omului de afaceri Gheorghe Rauca. Inculpații au fost trimiși în judecată, iar magistrații urmează să stabilească dacă sunt vinovați sau nu. Este cunoscut faptul că Marc a evitat de-a lungul timpului să intre în conflicte cu colegii și s-a făcut remarcat prin imparțialitate.

Alin Marc ar urma să ia locul lui Flaviu Vaida, în cazul în care va câștiga concursul. Venit în luna mai la Huedin, de la Serviciului de Investigații Criminale, Vaida ar fi fost șocat să afle în ce stare se află secția din cauza polițiștilor. Ofițerul Vaida și-a exprimat dorința, potrivit unor surse din interior, de a pleca de la Huedin cât mai repede.

DESPRE Secția 8 Poliție Rurală Huedin

Secția 8 Poliție Rurală Huedin este una problemă în ochii șefilor din Inspectoratul Județean de Poliție Cluj. În ultimii trei ani au fost la conducerea acestei secții mai mulți ofițeri, printre care Cornel Crișan, actual șef al Poliției orașului Huedin, Alexandru Balint, revocat din funcție, Lucian Sărăcut, actual șef al Poliției municipiului Gherla și Flaviu Vaida care dorește să părăsească „ambarcațiunea” de la Huedin cât mai repede.

Polițiștii din Huedin speră că Alin Marc va câștiga concursul pentru funcția de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. În opinia agenților, Marc ar fi capabil de a pune lucrurile în ordine, iar activitatea secției să revină la normal.

Rămâne de văzut cine va câștiga concursul și cine va prelua conducerea Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.