Ultimate magazine theme for WordPress.

Cine i-a pus în gardă pe polițiștii din Huedin. Cine a dat telefonul misterios

0 121

Corb la corb nu-și scoate ochii. Marți vă relatam într-un material despre faptul că mai mulți polițiști din Huedin și comunele arondate au făcut o petrecere la Negreni, cu băutură, femei și manele. Nimic special până aici, numai că unii oameni ai legii erau cu mașinile de serviciu și în uniforme.

Ciudat sau nu, imediat după ce am anunțat conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Cluj de petrecere, un telefon misterios a primit unul dintre polițiștii prezenți la paranghelie, iar gașca s-a spart de urgență.

Miercuri, după ce s-au mai calmat spiritele, iar polițiștii și-au mai revenit din șoc, pe surse din Poliția Huedin aflăm cine i-a anunțat pe agenți de prezența reporterilor Ziarul Clujean în zona cabanei din Negreni. Potrivit acestor surse, Gheorghe Călătan, fostul comandant controversat al Poliției Huedin, pensionar acum, a fost cel care a dat alarma.

După ce Călătan i-a pus în gardă pe foștii lui colegi, agenții și-au strâns catrafusele de la cabană și au plecat, înainte ca o echipă mixtă de control, din cadrul IPJ Cluj, să ajungă la ei. Unii dintre polițiști s-au ascuns cu autospecialele pe unde au apucat de frica șefilor de la Cluj.

Contactat, Gheorghe Călătan nu a răspuns la telefon pentru a comenta informațiile noi apărute în acest caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.