Ultimate magazine theme for WordPress.

Cine este Cosmin Criste, candidat independent la Consiliul Local Negreni (A)

0 400

Jurnalistul Cosmin Criste este cel care duminică și-a anunțat candidatura ca independent la Consiliul Local Negreni. A făcut acest lucru, spune el, după ce a fost invitat de câteva partide să facă parte din echipa lor, însă a refuzat pe motiv că nu vrea să ridice mâna când cere partidul, ci vrea să fie imparțial.

AVOCAT

Printre proiectele sale, Cosmin Criste arată că are de gând să prioritizeze transparența în instituției, indiferent de cel care o să fie ales ca primar. Astfel, cu puterea presei nu va fie iertată nici o abatere și orice neregulă de la nivel administrativ o va aduce în atenția publică.

”Nu vreau să ridic mâna doar pentru că așa cere partidul, vreau să fac ceea ce este corect. Și fiind independent voi avea această libertate”, a transmis candidatul la Consiliul Local Negreni

Acesta mai susține că prima propunere pe care o va face va fi ca ședințele de consiliu local să fie transmise live, pe internet, pentru ca toți cetățenii să fie la curent cu ce se discută în consiliul local al comunei.

Cosmin Criste este corespondent Antena 3 CNN din 2018 și de fiecare dată când a avut ocazia a promovat comuna Negreni, atât la Observator pe Antena 1 cât și la Antena 3. Ca jurnalist a avut ocazia să interacționeze cu oameni din toate păturile sociale, plecând de la cei cu mai puțin noroc în viață până la înalți demnitari.

Candidatul are un master în Relații Publice, iar înainte a absolvit Facultatea de Jurnalism. Notabil, având în vedere faptul că unii consilieri locali nici măcar nu au bacalaureatul.

Jurnalistul îi îndeamnă pe oameni să îl voteze la Consiliul Local Negreni, indiferent de partidul pe care îl votează la primărie, județ sau europarlamentare.

CMF: 24240522

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.