Ultimate magazine theme for WordPress.

Cinci administratori de drumuri din județul Cluj au fost sancționați după gestionarea dezastruoasă a viscolului și ninsorilor din ultimele 24 de ore

0 736

Cinci administratori de drumuri din județul Cluj au fost amendați de către polițiști pentru că nu au intervenit așa cum spun procedurile. Oamenii legii i-au sancționat pe administratorii drumurilor după ce circulația a fost dată peste cap, iar drumarii nu erau la treabă, potrivit ZiarulClujean.ro.

COD ROȘU DE VISCOL, DRUMARI ABSENȚI

FLANCO – 16.011

A fost cod roșu de vreme rea în noaptea de luni spre marți, 17/18 ianuarie. În județul Cluj, atât pe drumurile naționale, mai ales DN1 E60, cât și pe cele județene, circulația s-a desfășurat cu dificultate din cauza ninsorii și a viscolului.

LIBER

Cod roșu a fost în județul Cluj, unde vântul a bătut cu peste 135 de km pe oră şi a troienit zăpada. Circulația pe DN1 E60, Huedin – Oradea a fost serios afectată.

Pentru zona de cod roșu s-a emis un Ro-Alert. Un copac a căzut pe E60, între Huedin și Morlaca, pe o mașină aflată în mers, circulația fiind reluată în scurt timp. Din fericire nu au existat victime. Incidentul a avut loc luni seara în jurul orei 18:30.

DRUMARI SANCȚIONAȚI

Pentru că drumarii nu au gestionat corect situația, polițiștii au trecut la amenzi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au anunțat că în cursul zilei de miercuri vor da publicității numele administratorilor de drumuri care au fost sancționați.

Citește și … VIDEO – Cod roșu în zona Huedin. Vântul a bătut cu peste 135 de km pe oră şi a troienit zăpada. Un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.