Ultimate magazine theme for WordPress.

Centrul de suport tehnic al STS, pregătit să acorde asistenţă personalului din secţiile de votare

0 58

Centrul de suport tehnic al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale este pregătit să acorde asistenţă personalului din secţiile de votare pentru utilizarea echipamentelor şi a aplicaţiei pentru verificarea dreptului de vot.

AVOCAT

Purtătorul de cuvânt al STS, Cătălin Chirca, a declarat, sâmbătă, că au fost transmise tablete pentru fiecare secţie de votare din ţară şi din străinătate.

„Am instruit peste 50.000 de persoane care vor utiliza sistemele informatice şi aplicaţiile pe care noi le-am dezvoltat şi le-am pus la dispoziţia Autorităţii Electorale Permanente. Vorbim de operatori de calculator care se vor afla în fiecare secţie de votare din ţară şi de membrii operatori de calculator care se vor afla în secţiile de votare din străinătate. De asemenea am purtat instruiri la nivel naţional, dar şi la nivel de străinătate, cu preşedinţii secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, astfel încât să poată să utilizeze cu succes aceste instrumente”, a spus Chirca într-o conferinţă de presă la sediul centrului de suport tehnic al STS, potrivit Agerpres.

El a adăugat că din acest centru de suport tehnic se va oferi se îndrumare atât pe linie tehnică, cât şi pe celelalte problematici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.