Ultimate magazine theme for WordPress.

Centre de vaccinare în zona Huedin pentru adolescenții cu vârsta între 16 și 18 ani

0 293

Instituția Prefectului Județul Cluj, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară începând cu 29 mai 2021 Maratonul vaccinării, adresat elevilor și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani.

Acțiunea se înscrie în seria evenimentelor naționale care promovează necesitatea și importanța vaccinării populației, în vederea reducerii numărului de persoane infectate și a eradicării virusului SARS-CoV-2.

În județul Cluj, adolescenții care doresc să se vaccineze se pot adresa direct centrelor de vaccinare organizate în județ, care folosesc vaccinul Pfizer, însoțiți de către un părinte/ tutore legal, unde vor prezenta acordul acestora pentru vaccinare.

Lista completă a centrelor de vaccinare care utilizează vaccinul Pfizer în județul Cluj:

„Consider că organizarea acestui Maraton al vaccinării adresat elevilor de liceu vine în întâmpinarea dorinței tinerilor de a se bucura din plin de vacanța de vară, de a putea călători, de a participa la evenimente culturale și sportive, care implică prezentarea unei dovezi de vaccinare. Sunt convinsă că, la rândul lor, tinerii vor fi vectori de imagine importanți în comunitățile lor și vor contribui la sensibilizarea altor locuitori asupra importanței vaccinării pentru revenirea la normalitate”, a declarat Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.