Ultimate magazine theme for WordPress.

Cele mai bune echipe de Counter Strike Global Offensive pe care să pariezi în 2021

0 314

Odată ce circuitul competitiv de Counter-Strike își intră în drepturi, este timpul să aruncăm o privire asupra unora dintre echipele pe care le vom vedea făcând furori pe tot parcursul anului și, bineînțeles, care sunt echipele pe care merită să pariezi. Din fericire, la eSports Romania ai la dispoziție un număr impresionat de pariuri din care poți să alegi.

Înainte de a începe, este important să menționăm faptul că, datorită naturii CS: GO, nicio echipă nu va domina întregul an și există mai multe jocuri și pariuri mai captivante decât câștigarea unor evenimente.

Acum, să aruncăm o privire la câteva echipe pe care merită să le urmărești în 2021.

Gambit

Există câteva echipe care au potențialul de a ocupa podiumul în anul 2021, însă, favoritul numărul unul este, fără îndoială Gambit.

Echipa este formată din patru tineri incredibil de talentați, care au urcat constant în clasament și au început să dea jos nume mari în 2020, iar ritmul în care evoluează nu pare să încetinească.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu echipa, există două nume cheie de urmărit, Ax1le și sh1ro, deși întreaga echipă este incredibilă. Cel mai bun jucător al lor este sh1ro, care este în esență o versiune tânără a s1mple. Este un AWPer fenomenal, cu talentul și flerul de a deveni unul dintre cei mai buni din lume.

Apoi, este Ax1le, armele cu stele ale echipei. La fel ca sh1ro, pare că are tot ce trebuie pentru a fi un superstar și este cu siguranță un jucător de urmărit. Este dificil să-l comparăm cu orice alt jucător, deși putem spune că potențialul său este similar cu cel al unui prim Shox sau Magisk. Ambii jucători au dominat competiția de nivelul 2, cu ratinguri cu mult peste 1,20 fiind un standard pentru ei.

Natus Vincere

NaVi a devenit puterea supremă în concursurile CS: GO și împreună cu Fnatic și Astralis luptă pentru titlul de cea mai bună echipă CSGO din toate timpurile. După glorioasa serie de câștiguri care s-a concretizat în trei trofee de la IEM Sezonul IV, ESWC 2010 și WCG 2010, NaVi a continuat să fie cel mai mare concurent al scenei CS: GO neîntrerupt de aproape un deceniu.

Rezultatele s-au îmbunătățit mult după achiziționarea super-starului Oleksandr „s1mple” Kostyliev în 2016. Stabilitatea oferită de Edward și Zeus care au concurat în NaVi până la CS 1.6.

Natus Vincere este în prezent campionul IEM Katowice 2020 și a fost echipa CSGO # 1 la nivel mondial încă din iunie 2020.

Astralis

Astralis sunt în lumina reflectoarelor de câțiva ani și, mai mult, au ajuns rapid în topul clasamentului, unde au reușit să se mențină constant.

O mare parte din atenția publicului se îndreaptă spre jucătorul vedetă, dev1ce, dar și restul jucătorilor, cum ar fi dupreeh și Xyp9x, par să fie întotdeauna în locul potrivit la momentul potrivit, ceea ce face ca Astralis să fie o echipă atât de bună. 

Echipa daneză a atras atenția pentru prima dată când a reușit să șocheze lumea e-sporturilor cu o victorie triumfătoare asupra OpTic Gaming în Esports Championship Series în 2016. Și odată ce au reușit să distrugă FaZe Clan în Campionatul Mondial Intel Extreme Masters, am știut că am fost în prezența unuia dintre marii din toate timpurile. În următorii ani, Astralis și-a perfecționat abilitățile pentru a deveni echipa supremă pe care să o învingă pe scena CS: GO.

Ninjas in Pyjamas

Organizația suedeză de sport, Ninjas in Pyjamas, a fost întotdeauna o forță dominantă în CSGO. În timp ce mulți fani nostalgici se întorc mental la epoca 2012-2013 în care echipa a câștigat Cupa Mondială de Sporturi Electronice într-o manieră emfatică, sau chiar mai în urmă, când Tommy „Potti” Ingemarsson a fondat organizația și-a modelat scena Counter-Strike, este clar că Ninjas in Pyjamas oferă în continuare valoare pariurilor pe e-sport.

Ninjas in Pyjamas a pierdut însă doi dintre jucătorii legendari. Atât f0rest, cât și GeT_RiGhT au părăsit echipa pentru a-și urmări norocul cu Team Dignitas. Cu toate acestea, echipa a evoluat surprinzător de bine după toate aceste plecări. Sunt încă considerați printre primele echipe la nivel global, în ciuda schimbării constante a listelor. La fel ca Fnatic, există o mulțime de tradiție și moștenire în spatele numelui Ninjas in Pyjamas  și asta îi plasează atât de sus pe lista celor mai bune echipe din toate timpurile.

Fnatic

Nu se poate nega faptul că actuala echipă Fnatic se află cu ușurință printre marii favoriți din toate timpurile. Datorită eforturilor jucătorilor de top din CSGO, cum ar fi KRiMZ și steaua wildcard, JW, se pare că Fnatic evoluează din ce în ce mai bine.

Fnatic a câștigat o listă stabilă în ultimii patru ani, cu Brollan și Golden pe partea de sus a deja stabilitului duo KRiMZ / JW. Și tocmai acest lucru face ca Fnatic să fie un adversar formidabil. Jucătorii au o abilitate de neegalat de a lucra împreună ca o echipă. De când au câștigat DreamHack Winter 2015, echipa a continuat să câștige jocuri în ultimii 5 ani. Cea mai recentă realizare este trofeul de la ESL Pro League Sezonul 11: Europa.

Fnatic ocupă primul loc nu datorită formei actuale, deoarece s-au poziționat în vârful scenei de aproape două decenii. Abilitatea lor de a-și cerceta talentul și de a construi linii formidabile de la an la an este ceea ce face din Fnatic cele mai bune echipe CSGO.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.