Ultimate magazine theme for WordPress.

Cei mai bogați jucători din ESPORTS

0 63
Conținut oferit de: Partener extern

Lumea s-a schimbat rapid în ultimii ani datorită internetului, rețelelor sociale și serviciilor de streaming. Această creștere a atras după sine și nașterea și dezvoltarea Esports-ului. Practic, această formă de divertisment reprezintă unghiul competitiv al imensei lumi a jocurilor online. Multe ligi E-Sports au loc în fiecare an pe tot globul, iar această formă de pariere dispune de o platformă mai mare decât ne-am putea imagina. Mii de fani așteaptă cu nerăbdare aceste ligi și există sponsori pentru jucătorii de e-sport la fel ca în sporturile reale. Unele dintre aceste ligi nu sunt transmise doar pe YouTube Gaming sau Twitch, ci și pe canale de sport precum ESPN.

Având o platformă atât de mare, Esports oferă jucătorilor nu doar ore de divertisment, ci și noi metode de a face bani. Premiul în bani este destul de mare, iar unii jucători profesioniști au câștigat sume uriașe din aceste jocuri.

Iată 8 jucători care au câștigat sume impresionante jucând în ligile Esports. Deși cei mai mulți jucători bogați din esports și-au construit renumele jucâând „Dota 2”, această listă include și câțiva jucători bogați care și-au adunat averea prin intermediul altor variante de e-sports!

Johan Sundstein (N0tail)

Dacă vorbim de profesioniști – acest jucător Dota2 se află în fruntea listei. El și echipa sa OG au câștigat împreună în două iterații ale The International în 2018 și 2019. În afară de aceasta, toți au participat și au devenit victorioși în patru campionate majore. Doar acest pro-gamer danez a câștigat 6,9 milioane de dolari de la Dota2. El este cel mai de succes jucător Dota2 din toate timpurile, în fruntea listei noastre.

Kyle Giersdorf (Bugha)

Fortnite este un joc extrem de popular în întreaga lume, în special în Statele Unite. Bugha este un jucător american de Fortnite care a ajuns chiar și la știri după ce a câștigat 3.000.000,00 USD în Finala Cupei Mondiale Fortnite, în 2019 la categoria Solo. El a câștigat în total aproximativ 3.154.061,72 USD din 43 de turnee. Însă cea mai picantă informație este că acest jucător are încă sub 18 ani!

Lee Sang-hyeok (Faker)

League of Legends este un titlu de renume, cunoscut pentru jocul său competitiv și comunitatea infamă. Faker a avut un succes constant când vine vorba de câștigarea campionatului mondial de LoL de trei ori! Bătrânul de 23 de ani este considerat în continuare cel mai dedicat și cel mai mare jucător al LoL. Acesta este numărul 1 în țara sa, Coreea, iar debutul ca jucător l-a avut într-o echipă numită SK Telecom. Câștigurile sale totale sunt în jur de 1.257.615,87 USD. Chiar înainte de 18 ani, el a primit 255.575,35 dolari din 9 turnee.

Peter Rasmussen (dupreeh)

Dupreeh este un celebru jucător de Counter-Strike: Global Offensive din Danemarca. CS: GO poate fi unul dintre primele jocuri care a împins statutul de eSport până la punctul în care este în prezent. El a crescut constant în joc de la vârsta de 19 ani și în cele din urmă a strâns 1.856.322,74 dolari din aproximativ 150 de turnee. A fost campion la peste 51 de turnee.

Lee Byeong Yeol (Rogue)

Dacă te numeri printre fanii jocurilor de strategie în timp real, atunci Rogue este un jucător pe care poți paria când vine vorba de Starcraft 2. El este din Coreea de Sud și joacă în prezent sub Dragon Phoenix Gaming. Lee a reușit să stârnească până și interesul IEM Katowice în 2020. Averea acumulată de acesta din jocuri se ridică la 860.000 USD.

Park Jeong Yeong (Loki)

PUBG este un joc popular în întreaga lume, iar indienii efectiv îl adoră. Loki este un jucător PUBG în vârstă de 22 de ani din Coreea de Sud. În cadrul PUBG Global Invitational 2018, el a obținut primele trei locuri și a dominat, de asemenea, seria MET Asia 2019. Valoarea acumulată de acesta din jocuri se ridică la 704.000 de dolari.

feg

Feg este jucătorul de e-sports cu cele mai mari câștiguri din Japonia. Jocul prin care s-a făcut remarcat este Shadowverse. A făcut o a doua apariție la Shadowverse World Grand Prix 2018 și a jucat într-un mod care l-a făcut să ajungă în vârf și să devină campion. S-ar putea să fi ajuns ca un defavorabil, dar în cele din urmă a devenit persoana la care se uită toată lumea. În prezent, se ridică la un milion de dolari.

Tony Campbell (Lethul)

Dacă ești un fan al jocurilor Multiplayer și al celor pe consolă, atunci cu siguranță îți place Halo. Acest jucător nord-american a acumulat până în prezent la 667.000 USD și se află în topul jocului Halo 5: Guardians. Victoria sa notabilă a fost obținută la Campionatul Mondial Halo din 2016, unde un premiu de 1 milion de dolari a fost împărțit între Lethul și CLG.

Acum, la finalul listei se poate observa în mod clar că Dota2 este probabil cel mai bine plătit joc din toate timpurile. Toți oamenii de pe lista noastră au jucat și au câștigat acest joc pentru a deveni milionari. Lumea jocurilor competitive este la fel de interesantă precum cea a oricărui alt sport. La fel ca orice alt turneu sportiv, și acestea sunt demne de implicare și suspans până la sfârșit, motiv pentru care sporturile electronice devin treptat parte din lumea sportului de masă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.