Ultimate magazine theme for WordPress.

Ce sumă de bani a fost pierdută și găsită în Aghireșu Fabrici

0 76

La data de 9 septembrie, în jurul orei 12.00, poliţia a fost sesizată prin Apelul Unic de Urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii Aghireşu Fabrici a fost găsită o sumă de bani în euro, bani care au fost ulterior predaţi poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie comunal Aghireşu.

Cei care au găsit banii, doi bărbaţi din aceeaşi localitate, în vârstă de 40 de ani, au dat dovadă de un spirit civic remarcabil şi nu s-au gândit nicio clipă că ar putea opri pentru ei suma de 7.350 de euro. Din contră, s-au gândit că cel care i-a pierdut are cu siguranţă mare nevoie de ei.

În cursul aceleiaşi zile la sediul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu s-au prezentat doi bărbaţi, unul dintre aceştia aducând la cunoştinţa poliţiştilor faptul că soţia sa a pierdut o sumă de bani în euro şi a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru găsirea banilor. Cei doi bărbaţi şi femeia au fost conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Huedin unde, după ce au făcut dovada că sunt proprietarii de drept ai banilor, aceştia le-au fost restituiţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.