Ultimate magazine theme for WordPress.

Ce măsuri au dispus procurorii în cazul lui Valentin Vireagoș după reținerea de 24 de ore

0 1.350

Valentin Vireagoș, tânărul de 27 de ani, din Huedin, condamnat anul trecut pentru trafic de droguri, are din nou probleme cu legea. Prin pedeapsa cu suspendare primită tânărul a avut șansa la reabilitare, dar a recidivat. Miercuri, Vireagoș a comis o altă infracțiune, de această dată la regimul rutier.

Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj se arată că Valentin Vireagoș a fost prins de polițiști în timp ce conducea fără permis, pe strada Crișului din Huedin.

După ce a fost reținut pentru 24 de ore, tânărul a fost plasat în control judiciar. Asta înseamnă că este liber, dar că are unele interdicții și trebuie să facă vizite periodice la Poliția Huedin.

În cazul în care este prins din nou la volan sau încalcă celelalte interdicții impuse de procuror, prin măsura controlului judiciar, lui Vireagoș i se poate înlocui măsura cu arestul la domiciliu sau într-un centru de reținere și arestare preventivă.

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii orașului Huedin au reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 27 de ani, depistat la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști în jurul orei 16.25, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Crișului, din Huedin.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, bărbatul fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Valentin Vireagoș a fost condamnat cu suspendare (1 an și 10 luni), în iulie 2021, alături de alți 3 inculpați, pentru trafic de droguri. În dosarul „Droguri la poalele Apusenilor”, Valentin Vireagoș a fost condamnat pentru 245 de vânzări de droguri de risc și pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Pentru mai multe știri despre Valentin Vireagoș, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.