Ultimate magazine theme for WordPress.

Casa Alesia preia comenzi pentru masa de Paște. Vezi oferta de platouri, friptură de miel și prăjituri! (A)

0 1.063

Masa de Paște este extrem de importantă în tradiția românească, în fiecare an. Fie că nu aveți timp de gătit ori nu aveți chef de stat printre oale și cratițe, Restaurant Casa Alesia, din Poieni, vine în sprijinul gospodinelor cu preparate delicioase. Cu un simplu telefon ați rezolvat problema mesei de Paște.

La fel ca în fiecare an, Casa Alesia vine în sprijinul gospodinelor. Fie că vorbim despre prăjituri, celebra friptură de miel ori platouri, toate se găsesc la Casa Alesia. Munca personalului de la restaurant vă scutește de timp pierdut în bucătărie ori la cumpărături.

MASA DE PAȘTE 2022

Casa Alesia pregătește, pe comanda, trei preparate principale pentru Paște 2022. Aici vorbim despre o mare diversitate de prăjituri, platouri aperitiv, dar și de nelipsita friptură de miel.

Produsele se comandă la numărul de telefon 0741.044.543, până la data de 16 aprilie 2022. În funcție de numărul solicitărilor, Casa Alesia poate să preia și alte comenzi ori nu după această dată. Așadar, pentru a avea siguranța că masa de Paște are tot ce trebuie e bine să comandați din timp.

PREPARATE PROASPETE ȘI DELICIOASE

Casa Alesia este recunoscută pentru preparate proaspete și totodată delicioase. Acestea sunt adaptate cerințelor clienților, de cele mai multe ori. Pentru a avea pe masa de Paște platouri, prăjituri și friptură de miel pe gustul vostru e suficient să sunați la acest restaurant.

OFERTA CASA ALESIA PENTRU PAȘTE 2022

În acest an, Casa Alesia pregătește pentru clienți o mare diversitate de prăjituri, platouri și celebra friptură tradițională de miel.

Astfel:

Platouri diverse: 150 de lei/bucată.

Friptură de miel: 130 de lei/kilogram.

Diverse sortimente de prăjituri: 70 de lei/kilogram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.