Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Capcană pentru șoferi pe strada Piața Republicii numărul 8

0 803

O adevărată capcană pentru șoferi a apărut pe strada Piața Republicii numărul 8 din Huedin, în fața scării I. Mai exact, acuză oamenii, muncitorii subcontractați de NOVA POWER, firma care introduce gazul în Huedin, au lăsat o țeavă de aerisire peste nivelul pavat cu dale. La contactul cu anvelopele unui autovehicul, țeava respectivă poate crea daune. Primăria Huedin a somat firma care introduce gazul în Huedin să readucă carosabilul la starea inițială în peste 70 de locuri din oraș. În situația din Piața Republicii 8, deși nu este obligația Primăriei Huedin, se va găsi în regim de urgență o soluție. ARTICOL actualizat în partea de jos.

Aceasta este doar o situație descoperită și semnalată, pe lângă alte 77 de nereguli lăsate în urmă de firmele colaboratoare cu NOVA POWER. Este posibil ca astfel de probleme să fie descoperite și în alte locații din oraș.

„Cam asta au lăsat cei de la gaz pe unde umblăm cu mașinile. Penele cine le plătește? În fața blocului de pe Piața Republicii nr .8 sc 1. În fața blocului G1 este țeava afară din pământ. Lângă gunoi sunt 2 garaje. Pe lângă parcările din fața garajelor au dus țeava de gaz. Au pus dalele înapoi dar nu au compactat destul pământul și s-a lăsat pământul ieșind țeava din căminul de aerisire”, ne-a scris un localnic nemulțumit de situație.

SOLUȚIE PROVIZORIE ÎN AJUNUL PAȘTELUI

Contactat de INFO Huedin, Dan Cozea, secretarul Primăriei Huedin, spune că astăzi (n.r. sâmbătă) se va găsi o soluție provizorie până după Paște.

„Obligația de a readuce un amplasament la starea inițială îi revine firmei. Totuși, fiind vorba despre un posibil pericol, o situație care se poate solda cu daune, astăzi vom găsi o soluție în Piața Republicii 8. Soluția va fi una provizorie până după Paște. După Paște vom soma responsabilii să își îndeplinească obligațiile”, spune Dan Cozea, secretarul Primăriei Huedin.

UPDATE -1

În mai puțin de o oră de la semnalarea problemei, reprezentanții Primăriei Huedin au intervenit, așa cum au promis, iar problema a fost rezolvată provizoriu până după sărbătorile Pascale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.