Ultimate magazine theme for WordPress.

Capac cutii cosmetice

0 83
Conținut oferit de: allinpackaging.ro

Necesitatea pentru acele cutii care sunt destinate pastrarii cosmeticelor a aparut foarte devreme in istoria omenirii, care, evident aveau nevoie si de un capac pe masura. Inca din cele mai vechi timpuri, aceste cutii au fost mai deosebite, mai estetice, fiind vorba de produse de lux, nu de produse de necesitate.

De-alungul timpului cutiile de cosmetice s-au diversificat si s-au specializat in caracteristici, in functie de continut si de nevoile aparute pe parcurs, dar au ramas mereu relativ de mici dimensiuni. A fost si a ramas mereu important sa fie estetice si de o calitate superioara ,privind materialul din care au fost aceste cutii confectionate. Forma lor insa s-a diversificat din ce in ce mai mult, pentru a facilita utilizarea produselor pe care le contin. Azi avem acces la cutii cosmetice de toate dimensiunile, formele si culorile pe care le putem imagina, si la toate astea putem avea pretentia ca si gatul acestor cutii sa fie de diferite dimensiuni si forme.

Aceste cutii de cosmetice, au nevoie si de un capac pe masura. Functia unui capac deja demult nu este doar sa inchida eficient cutia. Utilizatorii au inteles cat de practic poate fi daca un ambalaj,  sau capacul unui ambalaj este foarte bine gandit, si potrivit exact cu acele caracteristici pe care le are continutul ,si cu necesitatile viitorului utilizator. Exista capace de distribuire care sunt diferentiate in functie de vascozitatea produsului pe care urmeaza sa il distribuie.  Sunt folosite materiale rezistente pentru a nu permite deteriorarea continutului care poate sa atinga capacul. Exista capac de picurare de masurare, flip- open,  push- pull,  sau cele traditionale rotunde pe care le putem detasa, mai pe scurt pentru orice nevoie exista un capac, care nu numai ca este eficient, dar este si practic si estetic!

Principalul scop al unui capac este insa etansarea, inchiderea ermetica. Acest lucru se poate asigura prin potrivirea perfecta al cutiei cu capacul prin filet. In cazul in care ati cauta cutie cosmetice si capac potrivit pentru ea, noi va asteptam pe allinpackaging.ro cu o gama larga de produse. Tot ceea ce aveti nevoie sa faceti, este sa stabiliti corect necesitatile si sa alegeti produsele potrivite pentru ele, si intre ele pentru a asigura un ambalaj practic si atragator produselor dumneavoastra! In acest sens, noi am dezvoltat un filtru deosebit de usor de folosit, care faciliteaza selectarea produselor in functie de caracteristicile acestora. Va rugam sa va convingenti singuri cat de usor va puteti face alegerile!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.