Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Candidatul USR +PLUS la Primăria Poieni, depistat pozitiv cu COVID-19: În cazul în care aveți simptome să apelați cu încredere la serviciul de urgențe Huedin și la medicii de familie

0 823

Septimiu Crișan, candidatul USR +PLUS pentru funcția de primar al comunei Poieni a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de acesta pe contul său de socializare. Potrivit lui Crișan atât el cât și soția sa au manifestat simptome de COVID-19, motiv pentru care au apelat la Serviciul de Urgență din cadrul Spitalului Huedin. După analize preliminare medicii le-au recomandat celor doi soți să se testeze. Rezultatul testelor a fost primit de aceștia joi seara, fiind unul pozitiv.

În 7 septembrie Septimiu Crișan (foto dreapta) a participat la o acțiune electorală în Cluj-Napoca unde s-a fotografiat fără mască alături de Dacian Cioloș, aflat în campanie prin județul Cluj. Prin urmare nu este exclus ca și Dacian Cioloș să fie nevoit să se testeze. Septimiu Crișan ar fi intrat în contact și cu Marius Ciota, directorul adjunct al Liceului Tehnologic Vlădeasa Huedin.

„Bună seara, din păcate o să trebuiască să ne oprim activitatea de campanie fizică, o să continuăm doar aici în online. Ieri am fost testați și tot ieri, spre seara…am fost diagnosticați pozitivi cu virusul Covid19. Atât eu cât și soția mea. Suntem bine, așteptăm să fim retestați pentru a avea confirmarea primului test! Deocamdată ne-am autoizolat la domiciliu și așteptăm să fim contactați de către DSP! Aveți grijă de voi. Sănătate multă la toată lumea!!! Sfatul nostru este ca în cazul în care aveți simptome să apelați cu încredere la serviciul de urgențe Huedin și la medicii de familie pentru a fi îndrumați și testați! Doar astfel putem limita efectele negative ale acestui virus!”, a fost mesajul postat de Septimiu Crișan pe contul său de Facebook.

sursa: InfoCluj.eu

Potrivit prefectului Mircea Abrudean, în comuna Poieni sunt înregistrate 3 cazuri de persoane depistate pozitiv cu COVID-19. 

UPDATE -1 16:50

Marius Ciota neagă vreo întâlnire recentă cu Septimiu Crișan. Acesta s-a dus să-și facă testul COVID, nu înainte de a induce ideea că este atacat din postura de candidat. Asta cu toate că nimeni nu a pomenit de candidatura lui.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.