Ultimate magazine theme for WordPress.

Când va fi asfalt și canalizare pe strada Lăutarilor

0 227

Este greu de crezut că în anul 2017 oamenii din orașe încă mai trăiesc la fel ca cei de la țară, fără asfalt și canalizare. Este realitatea cruntă pe care o îndură și oamenii de pe strada Lăutarilor din Huedin, la fel ca cei de pe strada Prundului. Și aici, pe strada Lăutarilor, situația e similară cu cea de pe Prundului. Primarul Mircea Moroșan spune când oamenii vor avea canalizare și asfalt.

La fel ca pe strada Prundului, pe strada Lăutarilor la acest moment se așteaptă introducerea canalizării, după care vor fi efectuate și lucrările de asfaltare.

„Pe strada Lăutarilor este la fel ca pe strada Prundului, de care vă vorbeam săptămâna trecută. Se introduce canalizarea de către Compania de Apă Someș – Tisa, fiind vorba de un proiect european. În acest moment, ei cu proiectul de canalizare sunt în faza de licitație. Noi nu putem asfalta până când ei nu își termină lucrările la canalizare, nu putem asfalta și pe urmă să se spargă din nou carosabilul. După ce termină ei lucrările noi facem licitație și începem asfaltările. Sperăm că în 2018 oamenii de pe strada Lăutarilor vor avea canalizare și asfalt”, spune primarul Moroșan pentru INFO HUEDIN.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.