Ultimate magazine theme for WordPress.

Când se pornește iluminatul festiv din Huedin în 2021

0 1.226

Oraşul Huedin va fi iluminat în iarna 2021-2022 în culorile alb şi albastru, iar echipamentele şi ornamentele utilizate pentru pieţele din centrul oraşului vor fi cele de anul trecut în mare parte, cu unele excepții. În centrul orașului vor apărea figurine luminoase noi, diferite de cele văzute în anii precedenți. Toate aparatele de iluminat ornamental sunt cu leduri. Iluminatul festiv va fi pornit în după-masa zilei de 20 decembrie și va fi oprit în 7 ianuarie.

„Conducerea Primăriei Huedin vă invită să luați parte la momentul magic în care orașul va „îmbrăca” hainele de sărbătoare. Electric Line va asigura iluminatul ornamental și în acest an.

Orașul Huedin va avea aparate de iluminat festiv pe următoarele artere: În zona centrală – Piața Republicii numărul 8, Biserica Reformată, iar pe străzile Horea, protopop Aurel Munteanu, Vlădeasa și strada Avram Iancu vor fi puse în funcțiune ghirlandele luminoase”, se arată într-un comunicat al Primăriei Huedin, remis publicației INFO Huedin

În acest an, din cauza pandemiei, nu va fi organizat niciun eveniment festiv, mai anunță Primăria Huedin.

Totodată, pentru evitarea aglomerației în zona centrală, conducerea orașului a luat decizia de a nu anunța ora exactă a aprinderii iluminatului festiv.

Pentru accesul în zona centrală nu se cere certificat verde.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.