Ultimate magazine theme for WordPress.

Cal furat din pășunea localității Morlaca. Animalul nu a fost găsit

0 1.346

Un cal, cu o valoare declarată de 5.000 de lei, a dispărut din pășunea localității clujene Morlaca, comuna Poieni. Stăpânul a lăsat cabalina cu zilele la păscut și nu a putut indica data la care a fost sustrasă.

În 25 septembrie, proprietarul s-a prezentat la Poliția Poieni și a reclamat că i-a fost furat calul. Pentru că nu a verificat cabalina, omul nu a putut indica ziua în care aceasta a dispărut. Bărbatul a spus în fața polițiștilor că animalul a dispărut în perioada 19 – 22 septembrie.

Dosarul deschis este in rem, adică vizează doar fapta la acest moment. Totuși, potrivit unor surse, ar exista suspecți. Două persoane au fost verificate și urmează să fie audiate în dosarul deschis pentru furt calificat.

Din păcate, până miercuri la prânz, polițiștii nu au reușit să afle unde a fost dus calul de către cei doi suspecți. Presupușii autori ar fi tot din localitatea Morlaca.

Unele informații, neconfirmate de autorități, spun că respectivul cal ar fi fost dus la ceva abator.

„La data de 25 septembrie a.c, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din comuna Poieni, despre faptul că în perioada 19-22 septembrie 2023, i-a fost sustrasă o cabalină dintr-o zonă denumită ”La Pietre”, din localitatea Morlaca.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat unității de parchet competente.

Polițiștii continuă activitățile în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului înregistrat, evaluat la suma de 5.000 de lei”, precizează Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.