Ultimate magazine theme for WordPress.

Cade un cap din conducerea Poliției Huedin? Așe zâce că …

1 4.540
Andrei Cozma relatează

Știți, noi am mai anunțat o „decapitare” din conducerea Poliției Huedin, cu două luni înainte ca aceasta să aibă loc. Ei bine, de această dată avem exact aceeași informație.

AVOCAT

Sanchi, nu știm despre cine este vorba la acest moment, dar să nu zică unii că nu am anunțat din timp.

Se spune că e vorba despre unul dintre șefi. Dar care să fie? Pupătorul de cruci, Cornel Crișan – marele boss sau adjunctul său, purtătorul de papornițe de plajă, roz – Alin Marc (fie vorba între noi are porecla „muta”).

Cert este, păsărelele spun, că celui vizat i s-a reproșat prost management și slabă performanță.

Vom trăi și vom vedea!

Acest material poate fi catalogat drept pamflet și trebuie tratat ca atare.

1 Comentariu
  1. victoras spune

    Numitul Marc Alin isi doreste de mult timp sa ocupe functia de comandant de politie,dar nu este cu nimic mai bun decat actualul sef de politie ,domnul Marc Alin este sustinut de mafia PSD din zona si anume de nasul sau domnul Balc care este unul dintre cei mai influenti PSD isti din zona, care in timpul guvernarilor PSD iste a cumparat pe o seama de nimic multe intreprinderi de stat din zona pe care le-a falimentat si a lasat pe drumuri sute de muncitori si familiile acestora nepasandui de atatia oameni care nu aveau nici ce manca dupa ce ia dat afara de la lucru ,dar pe domnul Alin il mai sustine si mafia tiganeasca din zona acest lucru este usor de observat deoarece in zona lui de responsabilitati in aceasta perioada tulbure au fost zeci de nunti tiganesti cu sute de invitati din toata tara unde oamenii condusi de domnul Marc Alin nu au luat nici o masura legala,povestim de zeci de tigani care circula in zona fara permis cu masini neanmatriculate,zeci de tigani care fac diverse furturi unde politisti condusi de domnul Alin Marc nu au luat nici o masura legala,poate ca cel mai bine ar fi ca cei doi comandanti de la Huedin sa fie mutati de la Huedin si aici adusi sefi din alta parte,poate ca ar fi indicat chiar si multi lucratori de politie din zona sa fie dusi de aici pt a se rupe aceasta cardasie intre infractori si oameni ai legi care numai legea nu o aplica

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.