Ultimate magazine theme for WordPress.

„Cacălă” și „Titi” scapă de arest preventiv. Controlul judiciar a venit cu o restricție principală

0 662

După 24 de ore petrecute în arest, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, a decis ca Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă” , și Mihai Rezmiveș, zis „Titi”, să fie plasați în control judiciar. Cei doi bărbați au provocat marți seara un scandal de amploare, în plină stradă. Incidentul a avut loc pe strada Fildului din Huedin, iar prezente au fost peste 50 de persoane. Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă” nu este la primul scandal public.

Pentru scandalul de marți seara, cu zeci de persoane prezente, tăieturi cu cuțitul și împărțit de pumni și picioare, magistratul procuror i-a plasat pe cei doi bărbați sub control judiciar. Nici nu putea face mai mult. Conform normelor procesual penale, măsura arestării preventive nu putea fi dispusă și asta pentru că nu au fost întrunite condițiile legale. Printre acestea, pedepsele prevăzute de lege pentru faptele celor doi sunt sub 5 ani de închisoare.

Ce înseamnă că sunt plasați sub control judiciar? Cei doi sunt liberi, dar trebuie să se prezinte periodic la unitatea de poliție. Mai mult, ca restricție principală, cei doi bătăuși nu au voie să părăsească județul Cluj pe perioada controlului judiciar, 60 de zile în primă fază.

„Cacălă” și „Titi” sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri și alte violențe. Dacă pentru infracțiunea de loviri și alte violențe cei doi se pot împăca, pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice nu o pot face. Asta pentru că ultima faptă de care sunt acuzați cei doi este reținută din oficiu de către polițiștii care au intervenit la aplanarea conflictului.

Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă” nu este la primul scandal public. Acesta este cercetat în mai multe dosare penale și este trimis în judecată pentru diferite infracțiuni.

Click AICI pentru a citi cum s-a desfășurat scandalul de marți seara.

Pentru mai multe știri despre „Cacălă”, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.