Ultimate magazine theme for WordPress.

„Cacălă” și „Titi” au ajuns la răcoare după ce s-au încins prea tare și au iscat un scandal cu peste 50 de persoane

0 2.451

Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă” , și Mihai Rezmiveș, zis „Titi” , au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii din Huedin. Marți seara, aceștia s-au luat la bătaie pe strada Fildului din Huedin, iar la încăierare s-au alăturat alte peste 50 de persoane. Soția lui „Cacălă” a solicitat ajutor la 112. Cei doi bărbați sunt cercetați penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri și alte violențe.

Scene de război, marți seara pe strada Fildului din Huedin. Ioan Rezmiveș și Mihai Rezmiveș s-au luat la bătaie. Consumaseră alcool, iar conflictul a izbucnit spontan. Cei doi bărbați nu sunt rude.

Cel care a lovit prima dată cu pumnii și picioarele ar fi Mihai Rezmiveș, în vârstă de 40 de ani. Victima loviturilor, Ioan Rezmiveș, în vârstă de 45 de ani, ar fi scos un briceag și l-a tăiat pe Mihai Rezmiveș pe mâna stângă.

La toată scena au participat peste 50 de persoane. Cei doi bărbați au fost duși la Spitalul Huedin prima dată.

„În Camera de gardă a Spitalului Huedin au fost aduși, de către polițiști, în cursul serii de marți, doi bărbați care s-ar fi agresat reciproc. Unul dintre bărbați, în vârstă de 40 de ani, avea plăgi tăiate pe un membru superior, acestea fiind suturate și o contuzie frontală. Celălalt bărbat, în vârstă de 45 de ani prezenta o plagă de piramidă nazală”, precizează Silvia Resteman, manager al Spitalului Huedin.

INTERVENȚIA POLIȚIȘTILOR, PROMPTĂ

În urma apelului la 112, polițiștii din Huedin s-au deplasat cu toate efectivele pe strada Fildului, având în vedere amploarea evenimentului. Intervenția a fost fulgerătoare, spune unul dintre martori care le plânge de milă celor doi bătăuși.

„Cum o venit polițiștii i-o pus la pământ și pe „Cacălă” și pe „Titi”. Polițiștii ăștia tineri nu stau la discuții. Ar trebui să se mai calmeze și vecinii că prea mari și tari se dau”, afirmă martorul la scena de acțiune a polițiștilor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj confirmă scandalul de pe strada Fildului.

„La data de 27 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați de 40, respectiv 45 de ani, din Huedin, cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 18.20, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe o strada din orașul Huedin, are loc un conflict între doi bărbați.

La fața locului, s-au deplasat cu celeritate polițiștii, cei doi fiind imobilizați și conduși la sediul unității de poliție.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 40 de ani, i-ar fi aplicat celuilalt mai multe lovituri la nivelul corpului, iar cel din urmă, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi provocat mai multe tăieturi la nivelul antebrațelor.

În cursul acestei zile, cei doi urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive” , se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, trimisă la solicitarea INFO Huedin.

Ioan Rezmiveș, zis „Cacălă” nu este la primul scandal public. Acesta este cercetat în mai multe dosare penale și este trimis în judecată pentru diferite infracțiuni.

Citește și … „Cacălă” și „Titi” scapă de arest preventiv. Controlul judiciar a venit cu o restricție principală

Pentru mai multe știri despre „Cacălă”, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.