Ultimate magazine theme for WordPress.

C.A. Cluj a anulat o parte din H.G. 580/2021. LIBER la nunți, botezuri și evenimente fără vaccin sau test PCR

0 1.058

Curtea de Apel Cluj decis să anuleze o parte din Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiționează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR. Decizia instanței nu este definitivă.

Este vorba despre anularea unei părți a hotărârii de Guvern care se referă la participarea oamenilor la diferite evenimente doar prin prezentarea dovezii vaccinării sau prin prezentarea unui test negativ COVID. Hotărârea poate fi însă contestată.

Evenimentele la care se face referire în hotărâre sunt: nunțile, botezurile, competițiile spotive, spectacole, festivaluri, concerte, conferințe.

”Respinge excepțiile lipsei de interes a reclamanţilor şi lipsei de obiect a acţiunii. Admite în parte acțiunea formulată şi precizată de reclamanţii KMK şi MG. Respinge cererea de intervenţie în favoarea pârâtului GR de către MAI. Anulează în parte HG nr. 531/2021 astfel cum a fost modificată de HG nr. 580/2021 în privinţa următoarelor dispoziţii: Anexa 2 art. 3 ind. 1 iar la Anexa 3 articolul 1 pct. 5,6,7,12,13,18,20,22,27 şi art. 6 punctele 2,4,9 doar în privinţa condiţionării participării de prezentarea dovezilor menţionate la art. 3 ind. 1 al anexei 2. Menţine celelalte dispoziţii ale acestor articole. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia Curții de Apel Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.