Ultimate magazine theme for WordPress.

Buzas Fekete Maria, viceprimarul Huedinului, dă vestea cea mare. Ce urmează să se realizeze în oraș

0 216

Viceprimarul Huedinului, Buzas Fekete Maria, aduce vești mari pentru orășeni. Dacă mulți dintre cetățeni au crezut că transformarea orașului se oprește la curățenie și alte mărunțișuri, Buzas Fekete Maria îi contrazice categoric. În Piața Republicii urmează să fie realizat în acest an un parking modern, similar cu cele din orașele mari și civilizate.

Potrivit viceprimarului, parkingul urmează să fie amenajat în Piața Republicii numărul 39.

Buzas Fekete Maria

„Parkingul este cuprins în proiectele de anul acesta și am toată convingerea că se va realiza. Vom avea un parking modern cu barieră și peste 100 de locuri de parcare. O parte din parcările puse la dispoziție de către Primăria Huedin vor fi cu abonament pe tot anul, pentru cetățenii din zonă, iar cealaltă parte va putea fi folosită de către cei care se află în tranzit și tarifarea se va face pe oră”, spune pentru Info Huedin viceprimarul Huedinului – Buzas Fekete Maria.

În momentul în care se montează aparatele de taxare a parcărilor, Primăria Huedin va face publice și tarifele pentru abonamente și pentru ora de staționare.

Din moment ce parkingul va fi gata, cetățenii care parchează aiurea vor fi sancționați. Atunci oamenii nu vor mai putea găsi scuze că nu există parcări amenajate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.