Ultimate magazine theme for WordPress.

„Bobiță” de Călățele a spart două aparate de păcănele din Seven Huedin. Care a fost motivul

0 2.218

Polițiștii orașului Huedin au fost sesizați la data de 11 martie, în jurul orei 22.10, de către angajatul unei societăți comerciale din oraș, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi distrus, prin lovire cu pumnul, ecranul principal a două aparate pentru jocuri electronice de noroc. După ce a distrus cele două aparate, autorul s-a făcut nevăzut.

Din verificările demarate la fața locului a reieșit că cele sesizate se confirmă, astfel încât două aparate prezentau prejudicii, actele de violență manifestate în public fiind de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

„Sâmbătă, 12 martie, activitățile operative desfășurate în cauză au condus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 25 de ani, din comuna Călățele, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru continuarea cercetărilor”, precizează Alexandra LUCA, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Omul ar fi declarat în timpul audierilor că a fost supărat pentru că a pierdut bani la aparate. Pe acest fond s-ar fi enervat și a distrus cele două aparate de păcănele.

În cauză sunt continuate activitățile de cercetare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, pentru documentarea întregii activități infracționale și stabilirii cu exactitate a stării de fapt și de drept incidente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.