Ultimate magazine theme for WordPress.

Blocajele de trafic, istorie la Huedin! Ce surpriză pregătește Primăria Huedin

0 304

Blocajele de trafic vor rămâne istorie la Huedin, cel puțin asta spun reprezentanții Primăriei Huedin. Aceștia arată că au un proiect prin care se urmărește montarea de semafoare în oraș. Primele demersuri au fost făcute deja.

AVOCAT

Sistemul de semaforizare ar urma să fluidizeze și să ofere siguranță mai mare tuturor participanților la traficul rutier.

Gheorghe Călătan, șeful Poliției Locale Huedin, spune că vede oportună montarea unor semafoare, mai ales în centrul orașului. Din cauza fluxului mare de persoane, care vin în fiecare marți la piață, traficul de pe DN1 E60 are se suferit.

„Am fost într-un schimb de experiențe la Primăria Orașului Aleșd, județul Bihor. Ei au pornit în urmă cu trei săptămâni sistemul de semaforizare din oraș, iar traficul s-a descongestionat total. La nivelul conducerii Primăriei Huedin au fost începute demersurile în vederea proiectării și implementării unui sistem de semaforizare inteligent. Semafoarele ar urma să fie amplasate, în prima parte a proiectului, la intersecția străzilor Horea cu Vlădeasa (DN1 E60 cu DN1 G), la intersecția străzilor Avram Iancu cu Piața Republicii (DN1 E60 cu DN1 R) și la trecerea de pietoni de la pasaj (DN1 E60)”, precizează Gheorghe Călătan, șeful Poliției Locale Huedin.

Potrivit lui Călătan, specialiști în probleme de trafic vor ajunge la Huedin, din București, după data de 15 septembrie, pentru a evalua situația din teren. Șeful Poliției Locale Huedin spune că la Aleșd procedura de achiziție, obținere avize și montare de semafoare a durat aproximativ un an. La Huedin, speră acesta, în primăvara lui 2018 să avem semafoare și un trafic fluent.

Totodată, Gheorghe Călătan îi invită pe cetățenii orașului să depună la Poliția Locală Huedin sugestii privind descongestionarea traficului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.