Ultimate magazine theme for WordPress.

Biberonul BIBS anti-colici, ajutorul mamicilor in alaptare

0 75

Un biberon anti-colici este proiectat pentru a minimiza sau preveni disconfortul abdominal al bebelusului, cunoscut sub numele de colici. Colicile sunt episoade de plans intens si aparent inexplicabil la sugari, care pot fi asociate cu dureri abdominale si disconfort.

PSD NEGRENI

Iata cateva caracteristici specifice ale biberoanelor anti-colici si modul in care acestea contribuie la reducerea sau prevenirea colicilor:

PSD POIENI
  • Sistem de ventilare: Majoritatea biberonelor anti-colici sunt echipate cu sisteme de ventilare care permit aerului sa intre in biberon in timpul hranirii. Aceste sisteme ajuta la prevenirea acumularii de bule de aer in lapte, care pot fi ingerate de catre bebelus si pot contribui la formarea colicilor.
  • Forma a tetinei: Tetinele biberonului anti-colici sunt proiectate pentru a imita mai bine sanul matern in ceea ce priveste forma si fluxul de lapte. Aceasta poate facilita tranzitia intre san si biberon si reduce confuzia la supt.
  • Sistem de flux reglabil: Unele biberone anti-colici ofera optiuni de reglare a fluxului de lapte, permitand parintilor sa ajusteze viteza cu care laptele curge in functie de preferintele si nevoile bebelusului.
PSD MĂRGĂU

Un aspect esential al biberonului Bibs este capacitatea sa de a reduce colicile. Cu tehnologia anti-colici de la Bibs, aerul este eliminat eficient din biberon in timpul hranirii, minimizand astfel riscul de colici si gaze. Aceasta caracteristica il face ideal pentru cei care trec de la alaptare la hranirea cu biberonul sau daca au nevoie de un ajutor in alaptare.

Conceptul inovator de Mix and Match iti permite sa personalizezi biberonul dupa preferintele tale. Capacele si tetinele sunt interschimbabile, oferindu-ti posibilitatea de a crea o combinatie perfecta pentru stilul tau si al bebelusului.

Prin alegerea sticlei borosilicate, Bibs asigura, de asemenea, ca sticla este lipsita de substante toxice si nu interfereaza cu calitatea laptelui matern sau formula bebelusului. Este o alegere sigura si sanatoasa pentru micutul tau.

Pentru părinții interesați să descopere și să achiziționeze produsele BIBS, acestea pot fi găsite online pe https://www.petit-bebe.ro/, sau la magazinul fizic Petit Bebe din Cluj Napoca, strada Louis Pasteur, nr 76, locul unde diversitatea și calitatea se intalnesc. Alegeți BIBS pentru a va asigura că fiecare moment al copilăriei este susținut de produse concepute cu grijă și responsabilitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.