Ultimate magazine theme for WordPress.

Bătrână din Călata, lăsată fără economii. Hoțul este liber

0 115

O bătrână de aproximativ 80 de ani din satul Călata, comuna Călățele, a fost jefuită. Hoțul a plecat din casa bietei bătrâne cu suma de 1.300 de lei, economiile acesteia. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o săptămână, dar șeful Postului de Poliție Călățele, Cristian Matiș, alături de colegii lui, nu au găsit făptașul nici acum.

În urmă cu o săptămână, o persoană necunoscută a pătruns în casa bătrânei, în timp ce aceasta ieșise la plimbare. La întoarcere, femeia și-a găsit lucrurile răvășite și a cerut ajutorul polițiștilor. Anchetatorii au constatat că la furt s-a folosit metoda „cheia potrivită”.

Oamenii legii au ajuns la casa femeii, au luat act de plângerea ei și cam atât pare să fi fost. La o săptămână de la furt, polițiștii din Călățele, în frunte cu șeful de post Cristian Matiș, nu au reușit să găsească autorul pentru a-l trage la răspundere penală pentru furt.

Rămâne de văzut dacă polițiștii vor reuși în cele din urmă să-l găsească pe autor. Urmărim acest caz și revenim cu detalii imediat ce vom avea noutăți.

Nu este singurul caz în care polițiștii din Călățele nu au găsit autorii unor infracțiuni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.