Ultimate magazine theme for WordPress.

Bătaie în fața restaurantului „La Vădan”. Bărbat lovit cu sticlele în cap

0 594

Un scandal izbucnit în fața restaurantului „La Vădan” din Huedin se putea termina cu o crimă. Un bărbat din oraș a fost lovit cu o sticlă sau două în cap de către alți doi bărbați. Toți trei consumaseră băuturi alcoolice, arată victima, în interiorul restaurantului, dar la mese diferite. Marius Ioan Bâlc susține că îi cunoaște pe agresori, dar că niciodată nu a avut neînțelegeri cu aceștia. La ieșirea din localul public, Marius Ioan Bâlc a fost așteptat de Radu Ochiș și Marius Pavel, care l-ar fi lovit cu sticlele de bere în zona tâmplei stângi. Marius Bâlc a ajuns la spital cu lovituri la nivelul capului și cu o plagă tăiată la nivelul mâinii drepte. În timp ce Radu Ochiș susține că nu își amintește de incident, Marius Pavel nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

PSD NEGRENI

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00, vineri seara. Marius Ioan Bâlc, întors recent din străinătate, acolo unde lucrase, s-a dus „La Vădan” pentru se servi un pahar de vin, după cum el spune. La ieșire a avut parte de o surpriză năucitoare de-a dreptul.

PSD POIENI
Marius Ioan Bâlc a ajuns la spital cu tăieturi la o mână și cu lovituri la cap
PSD MĂRGĂU

„Am fost să servesc un pahar de vin „La Vădan”. Am dat să merg acasă și când am ieșit afară m-au lovit de vreo două ori cu sticla în cap. Cunosc persoanele care m-au lovit. Radu Ochiș îl cheamă pe unul și pe celălalt Marius Pavel. Nu am avut conflicte cu cei doi. Nu am fost la masa lor. Unul a venit la masa noastră, că mai eram cu cineva, a discutat cu el și eu când am dat să ies afară, am coborât scările și am fost lovit în cap de două ori, cu o sticlă sau cu două, ambii aveau sticle, nu mai rețin. După ce m-au lovit m-a luat cu ceață, de nu am mai știut nimic. N-am căzut jos, dar n-am mai avut vizibilitate. La mână mi-au dat cu sticla și sunt tăiat. Eu nu i-am provocat cu nimic, nu am avut absolut nimic cu ei. Îi cunosc din oraș și ne salutam. Erau super beți, puteți să o întrebați pe doamna de la bar”, ne spune Marius Ioan Bâlc.

După incident, victima a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Orășenesc Huedin. Medicii de aici au suturat plăgile și l-au pansat pe bărbat. Marius Ioan Bâlc s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, de unde și-a scos un Certificat Medico-Legal.

Acum, bărbatul are de gând să-și caute dreptatea în justiție. Marius Ioan Bâlc și-a angajat un avocat și vrea să depună o plângere penală împotriva presupușilor agresori.

Bărbatul este șocat de cele întâmplate și susține că autorii trebuie să fie pedepsiți.

Contactat telefonic de INFO Huedin, Radu Ochiș precizează că a băut toată ziua de vineri la restaurantul „La Vădan”. De incident, bărbatul susține că nu își amintește.

Radu Ochiș susține că nu își amintește de incident

„Eu nu știu despre ce este vorba. Eu nu am lovit pe nimeni cu o sticlă. Am fost la „La Vădan”, sigur că am fost. Nu îmi amintesc de un incident. Am consumat mult alcool. De la 13:30 până seara tot „La Vădan” am fost. Nu știu cât a băut Marius Pavel, el a venit după mine, după un timp a venit el după mine „La Vădan”, deci o băut… . Îl cunosc pe Marius Ioan Bâlc, sigur. Îs foarte multe. Mi-e dator cu 200 de euro. Mai povestește pe aici, pe la prieteni că mă bate, că alea … De incidentul de aseară nu îmi aduc aminte. Îl știu și am conflicte cu el, clar. Sunt o grămadă de prieteni comuni pe care îi avem, să vă zică unul de când nu discutăm laolaltă și câți bani trebuie să-mi dea”, susține Radu Ochiș în declarația dată pentru INFO Huedin.

Marius Pavel nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile

Marius Pavel a fost contactat în repetate rânduri de INFO Huedin, dar nu a răspuns la telefon pentru a-și expune punctul de vedere referitor la incident și acuzații.

Astfel de incidente nu sunt singulare în Huedin. Agresiuni au mai avut loc în ultimul timp, cea mai gravă fiind în toamna anului 2018 când un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori în plină stradă. De altfel, oamenii nu sunt mulțumiți de activitatea Poliției Orașului Huedin și reclamă lipsa patrulelor de stradă. Asta reiese dintr-un sondaj realizat de INFO Huedin în august 2018.

Din sondajul realizat de INFO Huedin în luna august 2018 aflăm că cetățenii din Huedin nu sunt foarte mulțumiți de Poliția Orașului Huedin, condusă de Cornel Crișan. La o altă întrebare, cetățenii orașului au răspuns că ar trebui făcută „Ordine și disciplină”.

La întrebarea „Cât de mulțumiți sunteți de Poliția Orașului Huedin? (poliția națională)”, oamenii au răspuns astfel:

  • Foarte mulțumit/ă – 4,5 %
  • Mulțumit/ă – 21,6 %
  • Satisfăcător – 40,8 %
  • Nemulțumit/ă – 21,6 %
  • Foarte nemulțumit/ă – 11,4 %

La întrebarea „Ce credeți că ar mai trebui făcut în Huedin?”, oamenii au răspuns astfel: 

– Parcuri și locuri de joacă 5,7 %
– Parcări 5,4 %
– Ordine și disciplină 31,8
%
– Locuri de muncă 51,4 %
– Altele 5,7 %


Peste 3 % din populația orașului Huedin a răspuns la acest sondaj. Este un procent bun de participare dacă ne gândim că majoritatea sondajelor efectuate se bazează pe procente de 1,3 – 2 %.

Dintre cei care au răspuns sondajului, 3 % au declarat că sunt absolvenți de școală primară, 2,1 % absolvenți de gimnaziu, 51,2 % absolvenți de liceu, 35,5 % absolvenți de facultate, 8,1 % absolvenți de studii postuniversitare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.