Ultimate magazine theme for WordPress.

Bărbații filmați în timp ce abandonează câini la Poiana Horea au fost identificați. Ce au pățit ei

0 1.274

Bărbații filmați în timp ce abandonează doi câini la Poiana Horea au fost identificați de polițiștii de la Beliș. Cei trei au fost amendați de către oamenii legii. Câinii pe care voiau să-i abandoneze sunt în siguranță.

În urma articolului din INFO Huedin, polițiștii s-au autosesizat și i-au căutat pe cei trei bărbați care voiau să abandoneze doi câini la Poiana Horea. Indivizii au fost chemați la sediul Poliției Beliș și au fost amendați pentru gestul lor.

Reamintim, trei bărbați din județul Alba au fost prinși în flagrant, la jumătatea lunii februarie, în timp ce încercau să abandoneze patrupedele. Cel care i-a surprins pe bărbați a filmat întreaga scenă. Imaginile pot fi văzute dând click AICI.

AMENZI DE 5.000 DE LEI

„La data de 15 februarie a.c., în urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Beliș au demarat activități din oficiu pentru identificarea și luarea măsurilor legale față de trei bărbați care au fost suprinși de o persoană, având intenția de a abandona doi patrupezi în localitatea Poiana Horea din comuna Beliș, județul Cluj.

La data de 16 februarie, bărbații în cauză au fost identificați de polițiști și invitați la sediul postului de poliție.

Aceștia au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor, cuantumul sancțiunilor aplicate fiind de 5.000 de lei.

Polițiștii au continuat verificările pentru a stabili dacă patrupezii se află în siguranță, în custodia bărbaților, fapt care s-a confirmat.

Atragem atenția asupra faptului că abandonarea animalelor, faptă prevăzută de Legea 205/2004 privind protecția animalelor se sancționează cu amendă de la 3.000 de lei la 12.000 de lei”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.