Ultimate magazine theme for WordPress.

Bărbat spânzurat în centrul orașului Huedin

0 5.589

Un bărbat de aproximativ 65 de ani s-a spânzurat, luni, în centrul orașului Huedin. Descoperirea a fost făcută de către rudele bărbatului. Imediat, oamenii au alertat 112.

PSD NEGRENI

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 16:30. Cineva din familie l-a găsit pe bărbat, spânzurat într-un garaj. A folosit o funie și s-a agățat de o grindă a construcției.

PSD POIENI

Potrivit vecinilor, în jurul orei 10:00, bărbatul a fost văzut în timp ce își transporta soția spre locul de muncă. Ulterior, el a fost zărit, în jurul orei 11:00, în zona garajelor din spatele benzinăriei Lukoil.

PSD MĂRGĂU

După masă, bărbatul a fost găsit fără viață în garaj, cu rigiditate cadaverică instalată. Asta indică faptul că bărbatul era mort de mai bine de două ore.

„A fost o solicitare privind o persoană spânzurată în zona unui bloc din Piața Victoriei. La fața locului au acționat o autospecială din cadrul Detașamentului Huedin și un echipaj SAJ. Din păcate persona prezenta semne de rigiditate cadaverică, fără posibilitatea de a putea aplica manevre de resuscitare„, precizează Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Bărbatul nu a lăsat bilet de adio pentru a-și explica gestul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.