Ultimate magazine theme for WordPress.

Bărbat din Poieni, angajat al GFR, accidentat de o locomotivă

0 1.292

Un bărbat de 52 de ani, din Poieni, angajat al GFR, a fost accidentat de o locomotivă în Gara Someșeni din Cluj-Napoca. Accidentul de muncă s-a produs, joi seara, în jurul orei 23:30.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în calitate de manevrant, a intrat în fața locomotivei care se afla în mișcare. Mastodontul l-a lovit pe bărbat, iar acesta a căzut între șine. Locomotiva a trecut câțiva metri peste muncitor, dar nu l-a atins.

În momentul accidentului bărbatul participa la constituirea unei garnituri de tren.

„La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 23.20, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de o locomotivă, în stația de cale ferată Cluj-Napoca Est.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Poieni, angajat al operatorului feroviar privat, a fost accidentat de o locomotivă izolată, aflată în mișcare, ce efectua manevre pentru compunerea unui tren de marfă în triajul stației.

Urmare a evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.