Ultimate magazine theme for WordPress.

Bărbat depistat cu COVID-19, la Huedin. A intrat în contact cu mai multe persoane. Soția sa lucrează la spital

0 7.291

Un bărbat de aproximativ 50 de ani, din Huedin, angajat al Oficiului Poștal Huedin, a fost diagnosticat astăzi cu coronavirus. El s-a internat duminică la Spitalul Huedin, prezentând febră și frisoane. Testele prelevate ieri au confirmat astăzi că bărbatul este pozitiv la COVID-19. Soția bărbatului este angajată a Spitalului Huedin.

În acest moment, Direcția de Sănătate Publică Cluj a demarat două anchete epidemiologice. Una dintre acestea vizează persoanele cu care bărbatul a intrat în contact, în calitatea sa de factor poștal. Cealaltă vizează Spitalul Huedin, unde soția bărbatului își desfășoară activitatea în funcția de asistent medical.

Bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Soția acestuia a fost testată astăzi și urmează să primească rezultatul în aproximativ 24 de ore. Femeia s-a autoizolat la domiciliu până la aflarea rezultatelor.

Ancheta epidemiologică va scoate la iveală persoanele cu care bărbatul a avut contact direct, urmând ca acestea să fie luate în evidența DSP Cluj. Teste se fac doar persoanelor care prezintă simptome. În cazul femeii, ancheta epidemiologică se va extinde doar dacă aceasta va fi depistată pozitiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.