Ultimate magazine theme for WordPress.

Banii economisiți din pensie, pentru gaz, i-au fost furați. După 3 luni de anchetă autoarea a fost prinsă

0 1.101

La începutul lunii martie, o femeie în vârstă de 80 de ani, de pe strada Budai Nagy Antal din Huedin, a rămas fără 5.000 de lei. Bătrâna a lăsat poarta descuiată, dar și casa, apoi a mers în grădină. O femeie din județul Bihor a intrat în locuință și a sustras cei 5.000 de lei, găsiți într-un corp de mobilier. Banii erau strânși din pensia de 900 de lei a femeii și urmau să fie utilizați la introducerea gazului.

Timp de 3 luni, polițiștii Biroului de investigații criminale din Huedin au căutat-o pe autoare. Ancheta a fost dificilă, mai ales că hoața nu a lăsat urme. Miercuri, autoarea a fost identificată și reținută.

După ce a fost descoperită de polițiști, pentru a-și ușura situația, hoața i-a înapoiat bătrânei banii.

„La data de 9 iunie a.c., în urma activităţilor investigativ-operative şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au identificat şi reţinut pentru 24 de ore o femeie în vârstă 50 de ani, din comuna Borod, judeţul Bihor, bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat. În fapt, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 16.00, cea în cauză, profitând de faptul că poarta şi uşa de acces nu erau asigurate, ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 80 de ani, din Huedin, iar din interiorul unui corp de mobilier ar fi sustras un plic ce conţinea suma de 5.000 de lei. În urma activităţilor desfăşurate, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În cursul zilei, aceasta va fi prezentată magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judcătoria Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, precizează pentru INFO Huedin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.