Ultimate magazine theme for WordPress.

Bani prin Programul „Casa Verde”

0 791

Românii pot solicita bani de la stat pentru a-și instala acasă panouri solare. Ei pot primi 20 de mii de lei pentru sisteme fotovoltaice și pentru a le conecta la rețeaua electrică, astfel încât să poată vinde excesul de energie.

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” demarează marți, 10 septembrie. De el vor beneficia 33 de mii de gospodării. Panourile pot fi instalate fără autorizație de construire.

Toți cei interesați  trebuie să depună: cerere de finanțare tehnoredactată; copia actului de identitate; extrasul de Carte Funciară, nu mai vechi de 30 zile pentru imobilul unde vor fi montate panourile; rezultat pentru dreptul de proprietate, precum și dovezi că nu există restanțe la taxe și impozite.

Beneficiarii finanțării vor avea obligația să implementeze proiectul în termen de 8 luni de la semnarea contractului.

Înscrierea solicitantului persoană fizică se va face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu AFM, în limita fondurilor alocate regiunii în care se află imobilul pe care se implementează proiectul.

Înscrierea solicitantului la instalatorul validat se face prin prezentarea documentelor solicitate prin Ghidul de finanţare acestuia; dacă documentele sunt conforme cu cerinţele din ghid, iar solicitantul îndeplineşte criteriile, instalatorul rezervă suma solicitată, care se scade din valoarea alocată regiunii geografice din care face parte solicitantul.

Mai multe detalii la următorul link – https://www.afm.ro/sisteme_fotovoltaice_instalatori_cereri_admise.php

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.