Ultimate magazine theme for WordPress.

Autorul accidentului de la Șaula, IDENTIFICAT! A furat motorină apoi s-a răsturnat în Crișul Repede. Acuzat de trei infracțiuni și o riscă și pe a patra

0 4.067

În urma apelului la 112, înregistrat la data de 15 decembrie, în jurul orei 23.30, în care un participant la trafic a semnalat faptul că pe DN1 E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului, se află un autoturism avariat, ieșit în decor, iar în zonă nu se află nicio persoană, polițiștii au efectuat verificările necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Autorul accidentului este un tânăr de 20 de ani din Huedin. El furase mașina tatălui său în seara respectivă. Înainte de accident, tânărul alături de un prieten au furat dintr-o benzinărie 30 de litri de motorină.

PSD NEGRENI

În urma sesizării din 15 decembrie, polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu forțe din cadrul I.S.U. Cluj, constatând că cele sesizate se confirmă, respectiv pe DN1 E60, la km 522+300 m., se află un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, în albia râului Crișul Repede, iar în interiorul acestuia, precum și în proximitate nu se află nicio persoană.

PSD POIENI

„La data de 16 decembrie a.c., polițiștii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani, din orașul Huedin, stabilindu-se faptul că la data de 15 decembrie a.c. acesta ar fi sustras autoturismul tatălui său, pe care l-a condus dinspre orașul Huedin spre localitatea Păniceni, având dreptul de a conduce suspendat, iar în timp ce se deplasa pe DN1 E60, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în albia râului Crișul Repede. Totodată, acesta s-a deplasat la o unitate medicală întrucât în urma accidentului ar fi suferit vătămări corporale, însă nu a rămas internat”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

PSD MĂRGĂU

A FURAT MAȘINA TATĂLUI ȘI A FURAT MOTORINĂ

Tânărul șofer nu deține drept de a conduce valabil. Acest drept i-a fost suspendat, nu de mult timp, din cauză că a comis o contravenție. Practic, la accidentul din 15 decembrie, circula fără permis.

Înainte de producerea accidentului, tânărul alături de un prieten s-au deplasat spre Sâncraiu. Dintr-o benzinărie situată în acea zonă, cei doi au alimentat și nu au plătit. Prejudiciul este de aproximativ 225 de lei. Proprietarul stației peco nu a depus încă plângere pentru furt.

Din cele trei infracțiuni reținute în sarcina sa, până în prezent, cel mai probabil tânărul va răspunde doar pentru conducere fără permis. El fiind persoana rănită și nu pasagerul, vătămarea corporală din culpă nu poate fi reținută. Cel mai probabil va scăpa și de infracțiunea de furt în scop de folosință, dacă tată său își va retrage plângerea. Tânărul riscă să fie acuzat și de furt, dacă proprietarul benzinăriei depune plângere în 90 de zile de la faptă.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Citește și … FOTO/VIDEO – Mașină căzută în Crișul Repede, la Șaula. Șoferul și un pasager au luat-o la fugă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.